Follow us

Αθηνά Οικονομάκου | "Βγάζουμε αρκετά χρήματα, αλλά όχι εύκολα" (βίντεο)

"Η εταιρεία μας είναι πολύ κερδοφόρα".

Αθηνά Οικονομάκου Μαίρη Συνατσάκη NDP

Στο "Πρωινό" βρέθηκε η Αθηνά Οικονομάκου την Τρίτη 11/1, καλεσμένη στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά. Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής τη ρώτησε και για την επιχειρηματική της δραστηριότητα και το πόσα κέρδη της αποφέρει σε σχέση με την καλλιτεχνική της ιδιότητα ως ηθοποιός.

Θυμίζουμε ότι διατηρεί το δικό της brand κοσμημάτων, αλλά και ρούχων- το δεύτερο μαζί με τη Μαίρη Συνατσάκη (Allover και Project Soma αντίστοιχα). Εκείνη με τη σειρά της εξήγησε:

Τα στιλιστικά μυστικά της Αθηνάς Οικονομάκου για να παραμένει ζεστή τον χειμώνα με πολύ στιλ

"Είναι δύσκολο πολύ. Θέλει να είσαι πολύ από πάνω στις επιχειρήσεις, να ασχολείσαι πάρα πολύ. Τρώει πολύ χρόνο και θέλει πολύ ενέργεια, είναι δύσκολο να ανταπεξέλθεις.

Το αν βγάζω περισσότερα χρήματα ως επιχειρηματίας από ό,τι ως ηθοποιός, εξαρτάται. Δεν μπορώ να τα υπολογίσω αλλά δεν είναι και έτσι ακριβώς γιατί το να έχεις followers δεν σημαίνει ότι θα δώσει ο άλλος αρκετά χρήματα. Δεν έχουμε ένα brand με πολύ φθηνό προϊόν, με χαμηλές τιμές.

Είναι ένα brand με τιμές για έναν άνθρωπο που οικονομικά παίρνει έναν όχι βασικό ίσως μισθό, οπότε ο άλλος επενδύει στο ρούχο. Στα ρούχα ή στο κόσμημα, δεν το παίρνει για πλάκα ή αψήφιστα. Ούτε οι πολύ μικρές ηλικίες που είναι το μεγαλύτερο κοινό εμένα και της Μαίρης ίσως. Οπότε ο άλλος θα επενδύσει, πρέπει να αποδείξεις πράγματα, πρέπει να του αρέσει το ρούχο, πρέπει να είναι ποιοτικό, να έχει ένα σύνολο πραγμάτων.

Πάει πολύ καλά αλλά δεν είναι απλό. Γενικά με το οικονομικό κομμάτι και τα νούμερα είμαι εντελώς άσχετη. Έχουμε κοινό λογαριασμό με την Μαίρη και τα κέρδη πάνε εκεί. Είναι 50-50 η επιχείρηση. Βγάζουμε αρκετά χρήματα, είναι κερδοφόρα η εταιρεία πολύ. Αλλά δεν θα βγάζουμε τόσο εύκολα επειδή έχουμε followers.

Αθηνά Οικονομάκου | "Βγάζουμε αρκετά χρήματα, αλλά όχι εύκολα" (βίντεο)

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ