Follow us

Μαριαλένα Ροζάκη | Η on air συγκίνηση για τη γέννηση της κόρης της και όσα αποκάλυψε για το χωρισμό κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

"Θα αγαπάω για πάντα τον πρώην σύντροφό μου γιατί χάρη στη σχέση μας απέκτησα το παιδί μας".

Μαριαλένα Ροζάκη NDP

Καλεσμένη στην εκπομπή Breakfast@Star βρέθηκε η Μαριαλένα Ροζάκη το πρωί της Τρίτης 11 Ιανουαρίου. Η ηθοποιός που την περασμένη σεζόν ενσάρκωσε τον ρόλο της Αρετής στο Καφέ της Χαράς, αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή και την εμπειρία της μητρότητας.

Loading...

Να θυμίσουμε ότι έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί πριν από μόλις τρεις μήνες, ενώ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της χώρισε από τον σύντροφό της.

Loading...

Μαριαλένα Ροζάκη | "Βίωσα μόνη μου την εγκυμοσύνη. Χώρισα στην αρχή της με τον σύντροφό μου"

Μάλιστα, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της, αφού βούρκωσε μιλώντας για τη μικρή της πριγκίπισσα.

Τον χωρισμό μου δεν τον επέλεξα. Η κάθε γυναίκα ονειρεύεται να γίνουν αλλιώς τα πράγματα, αλλά εντάξει η ζωή δεν φέρνει πάντοτε το ιδανικό. Αυτό που έχει σημασία όμως, είναι αυτό που μας δίνει η ζωή και όταν αυτό που σου δίνει είναι μια τέτοια τεράστια ευλογία, που είναι η απόκτηση ενός παιδιού, είναι να το δεχτείς με σεβασμό, με αγάπη και να το αγκαλιάσεις.

Είχα μία σχέση, ήμασταν καιρό μαζί. Παρόλα αυτά τελικά, που η σχέση μας δεν είχε τη συνέχεια που θα περίμενε κανείς να έχει ύστερα από μία εγκυμοσύνη, αυτό που έχει σημασία είναι πως εγώ πάντοτε δεν κρατάω καμία κακία, ίσα-ίσα θα τον αγαπάω πάντα γιατί χάρη στη σχέση μας απόκτησα το παιδί μας.

Το κοριτσάκι μου με κάνει να μην χάνω το χαμόγελό μου. Όταν μου χαμογελάει, χαμογελάει ο κόσμος όλος, το σύμπαν, η πλάση. Είναι τριών μηνών. Οπότε καμία δυσκολία και καμία στεναχώρια δεν μπορεί να αντέξει όταν στον αντίποδα βρίσκεται το μωρό μου.

Μαριαλένα Ροζάκη | Η on air συγκίνηση για τη γέννηση της κόρης της και ο χωρισμός κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ