Follow us

Μαριαλένα Ρουμελιώτη - Σάκης Κατσούλης | Έτσι σχολίασαν το ειδύλλιο Μυριέλλας - Γιώργου στο Survivor (βίντεο)

"Δεν έχουμε καμία σχέση με τη συγκεκριμένη κατάσταση. Σε καμία περίπτωση δεν είναι το ίδιο".

Μαριαλένα Ρουμελιώτη - Σάκης Κατσούλης NDP

Καλεσμένοι στην εκπομπή "Super Κατερίνα" βρέθηκαν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης το πρωί της Τρίτης 11/1. Ο περσινός νικητής του Survivor και η 26χρονη που είχε φτάσει λίγο πριν τον τελικό, κλήθηκαν από τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την Κατερίνα Καινούργιου να σχολιάσουν και τον φετινό κύκλο του παιχνιδιού.

Φυσικά, ρωτήθηκαν και για το ειδύλλιο ανάμεσα σε Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργο Κατσαούνη. Ο 31χροννος παίρνοντας τον λόγο είπε:

"Αρχικά δεν έχουμε καμία σχέση με τη συγκεκριμένη κατάσταση. Σε καμία περίπτωση δεν είναι το ίδιο. Το μόνο που με ξενίζει είναι το πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Αν και έτσι συμβαίνει αλλά επειδή – όπως είπε και εχθές ο Θανάσης Μπέλλος – δεν αφήνουν να μιλάνε μεταξύ τους Μαχητές και Διάσημοι. Απαγορεύεται.

Οπότε αυτά τα δυο παιδιά ε πειδή είναι σε δυο διαφορετικές ομάδες, καλά έλεγε ο Μπέλλος ότι μάξιμουμ να έχουν μιλήσει πέντε λεπτά. Οπότε θεωρώ ότι σε μια ηλικία που είναι και η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης είναι πολύ δύσκολο να ερωτευτείς με την πρώτη ματιά".

Η Μαριαλένα με τη σειρά της προσέθεσε:

Εγώ πιστεύω ότι από τον Κατσαούνη είναι αληθινό όλο αυτό. Εγώ με τον Σάκη δεν έδωσα κανένα παραπάνω δικαίωμα από όσο έδωσαν τα παιδιά. Οπότε νομίζω ότι εμείς έχουμε περάσει από 40 κύματα από όλη την Ελλάδα, έχουμε περάσει τα εξ αμάξης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ