Follow us

Γιάννης Χατζηγεωργίου | "Η Μυριέλλα τις πρώτες τέσσερις ημέρες έβλεπε τον Γιώργο και γέλαγε που την φλέρταρε"

Ο ηθοποιός μιλά για το ειδύλλιο Μυριέλλας – Γιώργου και αποκαλύπτει το λόγο που αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι επιβίωσης.

MissBloom TEAM
Γιώργος Χατζηγεωργίου

Στην Ελλάδα επέστρεψε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, ύστερα από την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor.

"Όταν μπήκα στο Survivor περίμενα να αντικρύσω μία ομάδα. Εγώ περίμενα ότι το ριάλιτι θα βγει μετά από δυόμισι μήνες. Το είδα από την πρώτη μέρα, μάζεψα την ομάδα και τους είπα να χαλαρώσουν. Είπα να βρούμε κάποια πράγματα βασικά για να δούμε πως θα λειτουργεί η ομάδα", είπε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου στον Νίκο Μουτσινά στην εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι".

Ελένη Μενεγάκη | Η φωτογραφία λίγο μετά την κοπή της βασιλόπιτας

"Έβλεπες στους Μαχητές μια σύμπνοια και σε μας έβλεπες τέσσερα άτομα που έλεγες ότι ο καθένας είχε τα δικά του θέματα. Ειδικά ένα άτομο παραείχε τα δικά του θέματα. Αν μπορώ να πω ότι το Survivor έχει έναν δείκτη δυσκολίας, το 70% είναι ξεκάθαρα η ψυχολογία και οι παίκτες στο πως θα τους διαχειριστείς", εξήγησε. Μιλώντας για το λόγο που αποφάσισε να αποχωρήσει από το παιχνίδι είπε: "Έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο αυτό που γινόταν μέσα και ότι άρχισε να επηρεάζει την ψυχική μου υγεία πολύ σοβαρά. Γιατί είχα τραυματισμούς, πονούσα πολύ και στο στομάχι. Εγώ έχω και μία μικρή πάθηση στο στομάχι, οπότε ήταν διπλάσιος ο πόνος που είχα. Και ξαφνικά έπρεπε να διαχειριστείς ένα ριάλιτι που έτρεψε με ιλιγγιώδη ταχύτητα και να έχεις και τον Τζένγκις Χαν δίπλα σου στη σανίδα".

Δεν παρέλειψε όμως να αναφερθεί και στο ειδύλλιο ανάμεσα στη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη: "Η Μυριέλλα τις πρώτες τέσσερις ημέρες έβλεπε τον Γιώργο και γέλαγε που την φλέρταρε και εγώ της έλεγα θα είσαι στη φάρμα σου, θα έχει της κατσίκα σου και γελάγαμε. Ξαφνικά, η Αθηνά και η Βρισηίδα τσαντίστηκαν με μία δήλωση της Αθηνάς από την ομάδα των Μαχητών και ξεκίνησαν να κάνουν επίθεση στη Μυριέλλα. Ξεκινάει να κλαίει η Μυριέλλα και έρχεται ο Γιώργος και της δίνει ένα βραχιόλι και λέω έχει πλάκα".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ