Βαλεντίνη Παπαδάκη | Τα μαθήματα μπάνιου με τον τεσσάρων μηνών γιο της και τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε

Ενοχλημένη η σύζυγος του Κώστα Σόμμερ με τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε. .

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ

Ένα δημόσιο ξέσπασμα έκανε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Βαλεντίνη Παπαδάκη, το βράδυ της Τρίτης 11/1.

Τι συνέβη και ενοχλήθηκε;

Όλα άρχισαν όταν η σύζυγος του Κώστα Σόμμερ ανέβασε μερικά βίντεο όπου την βλέπουμε να μαθαίνει μπάνιο στον γιο τους σε μια πισίνα. Ωστόσο, τα βίντεο αυτά στάθηκαν αφορμή να δεχθεί μερικά αρνητικά σχόλια από διαδικτυακούς της ακολούθους, που θεώρησαν πως το μωρό με αυτόν τον τρόπο ταλαιπωρείται.

Λίγες ώρες αργότερα λοιπόν και φανερά εκνευρισμένη με τα σχόλια αυτά, θέλησε να απαντήσει και να αποκαταστήσει την αλήθεια, εξηγώντας ότι το baby swimming είναι πολύ ευεργετικό για το μωρό.

"Καλημέρα, ανέβασα στον προσωπικό μου λογαριασμό χθες, κάποια βίντεο από την πισίνα με το μωρό. Θέλω να αναφερθώ σε αυτό γιατί μου στέλνουν πολλά μηνύματα και με βρίζουν και μου λένε ότι το μωρό ταλαιπωρείται και πίνει νερό στον πνεύμονα και χίλιες δυο κακίες.

Θέλω να πω ότι γι΄ αυτό τον λόγο η Ελλάδα είναι τόσο πίσω. Υπάρχει ημιμάθεια σε αυτόν τον λαό και μάθετε να το διαχειρίζεστε αυτό. Είναι πολύ κακό να νομίζεις. Έχουμε ρωτήσει ειδικούς για να κάνουμε κάτι τέτοιο. Επίσης, το μωρό από τότε που γεννιέται, στην κοιλιά της μαμάς του, ζει στο νερό και έχει από μόνο το ένστικτο και κρατά την ανάσα του μέσα στο νερό. Μέχρι 8 μηνών.

Η συγκεκριμένη πισίνα που πηγαίνουμε είναι φτιαγμένη από Ολυμπιονίκες οπότε φαντάζομαι ότι κάτι παραπάνω ξέρουν από εσάς που υποθέτετε απλά. Επίσης θέλω να ξέρετε για να μην ανησυχείτε ότι νοιάζομαι το μωρό μου πολύ περισσότερο απ΄ ότι εσείς και δε θα έκανα κάτι έτσι αυθαίρετα.

Είμαστε μια χώρα που κατά κύριο λόγο έχει θάλασσες, ουκ ολίγες φορές έχουμε ακούσει για πνιγμούς μωρών οπότε καλό είναι να προστατευτούμε όσο καλύτερα μπορούμε. Επίσης το μωρό το χαίρεται πάρα πολύ, γελάει και είναι ευδιάθετο. Μάλιστα, έχει βοηθήσει και στην ανάπτυξή του πάρα πολύ.

Κώστας Σόμμερ & Βαλεντίνη Παπαδάκη | Αποκαλύπτουν το πρόσωπο του γιου τους σε μια #FamilyGoals φωτογραφία

Θυμίζουμε πως ο μικρός θα ονομαστεί Ιάσονας και ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Σεπτέμβριο.