Survivor News | Πιάστηκαν στα χέρια Γιωρίκας Πιλίδης & Γιώργος Κατσαούνης, ο τσακωμός του Λάμπρου Κωνσταντάρα με τον Βαλάντη και όλα τα νέα

Ελευθερία Ελευθερίου λέει: "Νιώθω ότι η Μυριέλλα παίζει το θέατρό της", ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε στον Βαλάντη: "Αν δεν σου αρέσει φύγε", και ο Νίκος Μπάρτζης σε μία τοποθέτηση όλο νόημα για το "Survivor 2022": "Άκουγα ότι φέτος θα πάνε καλά οι μυθοπλασίες".

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ο Νίκος Μπάρτζης σε μία τοποθέτηση όλο νόημα για το "Survivor 2022": "Άκουγα ότι φέτος θα πάνε καλά οι μυθοπλασίες"

Το "Survivor 2022" αποτελεί αντικείμενο έντονης συζήτησης για πολλούς χρήστες των κοινωνικών δικτύων, αλλά και για πολλούς πρώην συμμετέχοντες του reality επιβίωσης. Πριν από μικρό χρονικό διάστημα, ο Νίκος Μπάρτζης άφησε μερικές αιχμές για όλα όσα διαδραματίζονται στον Άγιο Δομίνικο, κάνοντας λόγο για καλά "σενάρια".

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Πιάστηκαν στα χέρια Γιωρίκας Πιλίδης & Γιώργος Κατσαούνης!

Δεν έλειψαν οι εντάσεις ούτε από το πρώτο sports game του "Survivor". Μπλε και κόκκινοι έπαιξαν μπάσκετ στην άμμο για να δικεδικήσουν το έπαθλο φαγητού. Κατά τη διάρκεια ωστόσο, τα πράγματα ξέφυγαν μεταξύ Γιωρίκα Πιλίδη και Γιώργου Κατσαούνη.

Ο Γιωρίκας Πιλίδης έβαλε καλάθι, τη στιγμή του σουτ έπεσε κάτω και όταν σηκώθηκε ένταση παρατηρήθηκε μεταξύ του ίδιου και τον Γιώργο Κατσαούνη. Ο πυγμάχος και ο παίκτης των μπλε αντάλλαξαν βαριές κουβέντες ενώ ο καυγάς πήγε να εκτροχιαστεί όταν πιάστηκαν στα χέρια. Οι συμπαίκτες τους μπήκαν ανάμεσά τους για να τους χωρίσουν, με τον Γιώργο Λιανό να τους επαναφέρει όλους στην τάξη.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Έξαλλος ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με τον Βαλάντη: "Αν δεν σου αρέσει φύγε"

Για τις δουλειές της καλύβας θέλησε να παραπονεθεί στους συμπαίκτες του ο Βαλάντης, με αποτέλεσμα να αρχίσουν οι φωνές. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας του απάντησε σε έντονο ύφος λέγοντάς του ότι όλοι συμμετέχουν και πως έτσι είναι δομημένο το παιχνίδι.

"Είναι ένα παιχνίδι με σκληρούς όρους Βαλάντη, όποτε θέλεις ανοίγεις την πόρτα και είσαι εκτός παιχνιδιού είναι τόσο απλό… όλοι το τραβάμε το ζόρι… Και εγώ μπορεί να πάθω πνευμονία, είναι παιχνίδι λέμε αν δεν σ' αρέσει φύγε! Αυτό είναι το παιχνίδι τι να κάνουμε! Ήρθαμε να παίξουμε, όποιος δεν συμφωνεί με τους κανόνες να μην ερχόταν από την αρχή…. Βοηθάω την ομάδα μου" είπε ο δημοσιογράφος.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Ελευθερία Ελευθερίου: "Νιώθω ότι η Μυριέλλα παίζει το θέατρό της"

Στην παρέα του "Love it” στον ΣΚΑΙ βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης η Ελευθερία Ελευθερίου. Η γνωστή τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του περσινού "Survivor” μίλησε για την εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ μεταξύ άλλων σχολίασε και τους φετινούς παίκτες.

Μιλώντας για τα τελευταία επεισόδια και τη σχέση που έχει αναπτυχθεί μεταξύ της Μυριέλλας Κουρεντή και του Γιώργου Κατσαούνη, η Ελευθερία Ελευθερίου σημείωσε: "Νιώθω ότι η Μυριέλλα παίζει το θέατρό της. Πιστεύω το γουστάρει αυτό που κάνει. Γι' αυτό και το κάνει. Είναι μια τακτική. Πιστεύω παίζει ένα θέατρο [...] Μπήκε σε ένα παιχνίδι και παίζει το παιχνίδι της. Μπήκε σε ένα ρόλο. Νομίζω πως αν ήθελε θα έμπαινε μπροστά και έλεγε 'Στοπ, κόφτε το, έχω μια σχέση, το έχουμε τραβήξει το θέμα'. Έχω καταλάβει ότι δεν την ενοχλεί”.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Tags