Follow us

Celebrity News | Ο Τάσος Χαλκιάς στις πρώτες του δηλώσεις μετά το ατύχημά του, ο Κώστας Καραφώτης απαντά σε όσους κατηγορούν τη Νατάσα Θεοδωρίδου και όλα τα νέα

Ο Τάσος Χαλκιάς στις πρώτες του δηλώσεις μετά το ατύχημα του: "Ήταν οδυνηρό", ο Δημήτρης Λάλος λέει: "Υπάρχει μία ολόκληρη βιομηχανία που εκμεταλλεύεται ένα ωραίο πρόσωπο", η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη αποκαλύπτει: "Μετά από κάθε βίαιη και ακραία σκηνή με έπαιρνε αγκαλιά".

MissBloom TEAM
Celebrity News

Ο Άκης Πετρετζίκης "λιώνει" για τον γιο του – Τι έκανε ο μικρούλης;

Celebrity News | Ο Τάσος Χαλκιάς στις πρώτες του δηλώσεις μετά το ατύχημά του, ο Κώστας Καραφώτης απαντά σε όσους κατηγορούν τη Νατάσα Θεοδωρίδου και όλα τα νέα

Ο Άκης Πετρετζίκης βιώνει την απόλυτη ευτυχία, μιας και τους τελευταίους μήνες κρατά στην αγκαλιά του τον γιο του, Αχιλλέα.

Ο μικρούλης πλέον έχει αρχίσει να λέει τις πρώτες του κουβεντούλες και ο γνωστός μάγειρας και επιχειρηματίας "λιώνει". Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης δημοσίευσε ένα instastory, στο οποίο ο μικρός παίζει και προσπαθεί να μιλήσει.

Ωστόσο, ο Άκης Πετρετζίκης δηλώνει σίγουρος ότι είπε μπαμπάς ο μικρός. "Ξεκάθαρα λέει μπαμπά" σχολίασε.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Τάσος Χαλκιάς στις πρώτες του δηλώσεις μετά το ατύχημα του: "Ήταν οδυνηρό"

Τάσος Χαλκιάς

Ο Τάσος Χαλκιάς έκανε μια ανάρτηση και αποκάλυψε το ατύχημα που είχε και στη φωτογραφία του τον βλέπουμε με μαυρισμένο μάτι.

"Άλλο ένα τραύμα! Σωματικό αυτή τη φορά! Σοβαρό, επικίνδυνο… έτρεξαν φίλοι κι αγαπημένοι, με φρόντισαν… Πέρασε, τούς ευχαριστώ, βάλε φυλαχτά μού είπαν!" έγραψε στην ανάρτησή του.

Μιλώντας ο ηθοποιός στο "Happy Day” είπε: "Το ατύχημα ήταν οδυνηρό και συνέβη Παραμονή Πρωτοχρονιάς. Τώρα είμαι καλά, με τις λιγότερες δυνατές απώλειες".

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Κώστας Καραφώτης απαντά σε όσους κατηγορούν την Νατάσα Θεοδωρίδου για τις συναυλίες στο Παλλάς

Κώστας Καραφώτης

Ο Κώστας Καραφώτης τραγουδάει στο "Παλλάς" με την Νατάσα Θεοδωρίδου, ωστόσο αυτό δεν αρέσει σε πολλούς καλλιτέχνες.

Συγκεκριμένα, λόγω του ότι τα νυχτερινά κέντρα έχουν κλείσει λόγω των νέων μέτρων της κυβέρνησης, οι τραγουδιστές δεν μπορούν να εργασθούν. Μάλιστα εναντίον αυτών τον εμφανίσεων της τραγουδίστριας έχουν βρεθεί και ορισμένοι ηθοποιοί για τον λόγο ότι κάνει χρήση θεάτρου.

Ο τραγουδιστής μιλώντας στο "Mega Καλημέρα” είπε: "Νιώθω τυχερός που η Νατάσα επέλεξε αυτή τη σεζόν να κάνει τη μουσική της παράσταση σε θέαρο. Από την άλλη αυτό που συνέβη στα μαγαζιά και τη διασκέδαση ήταν τραγικό για τους μουσικούς, τους τραγουδιστές και μία τεράστια αλυσίδα ανθρώπων που δουλεύουν για να βγει αυτό το αποτέλεσμα".

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Δημήτρης Λάλος: "Υπάρχει μία ολόκληρη βιομηχανία που εκμεταλλεύεται ένα ωραίο πρόσωπο"

Δημήτρης Λάλος

Ο Δημήτρης Λάλος ήταν καλεσμένος του Θοδωρή Βαμβακάρη και του Τάκη Γιαννούτσου στο πλατό της εκπομπής "Αυτός και ο Άλλος". Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής της σειράς μίλησε στους παρουσιαστές της ΕΡΤ1 για την τηλεοπτική του παρουσία και τη μεγάλη αναγνωρισιμότητα που γνώρισε μέσα από αυτή.

Πως διαχειρίζεται την αναγνωρισιμότητα; Ο Δημήτρης Λάλος εξήγησε: "Είχα γνωρίσει την αναγνωρισιμότητα μέσα από το θέατρο. Το θέατρο είναι περιορισμένο και στον χώρο και στον χρόνο. Τώρα έτσι όπως τη βιώνω, κοιτάξτε να δείτε εγώ από το σπίτι πάω στο γύρισμα, από το γύρισμα στο θέατρο και πάλι πίσω δεν πετυχαίνω και κανεναν. Ίσως στην Αττική στο δρόμο με χαιρετάνε διάφοροι. Πάω σουπερμάρκετ αλλά με έχουν συνηθίσει εκεί πέρα. Σίγουρα όλοι με ρωτάνε τι θα γίνει στη συνέχεια και τους λέω "θες να σου πω;". Μου λένε "όχι όχι"".

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη αποκαλύπτει: "Μετά από κάθε βίαιη και ακραία σκηνή με έπαιρνε αγκαλιά"

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής "Τhe 2night show" τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη. Η μεγάλη πρωταγωνίστρια του "Σασμού" μίλησε στον αγαπημένο παρουσιαστή για την τηλεοπτική της παρουσία αλλά και για την ταινία μικρού μήκους "Μη με αφήσεις ποτέ" που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αρχικά, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη ανέφερε πως μετά την προβολή της ταινίας πολλές κακοποιημένες γυναίκες μοιράστηκαν μαζί της την εμπειρία τους. Η ηθοποιός ήρθε αντιμέτωπη με σκληρές πραγματικότητες: "Δέχτηκα πολλά μηνύματα, δεν το πίστευα, ακραία πράγματα μαρτυρίες, φωτογραφίες. Ήταν μια εβδομάδα πολύ δύσκολη. Δύσκολη… τώρα συγγνώμη και που το λέω, αν ήταν για μένα δύσκολη που το βλέπω σε ένα κινητό, οι γυναίκες αυτές που το έχουν βιώσει τι να πουν. Σοκαριστικό νομίζω. Κάναμε το βίντεο στις 13 γυναικοκτονιες και έχουν γίνει άλλες τόσες…".

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ