Follow us

Η Παναγιώτα Βλαντή για τη μητρότητα | "Αν προκύψει ένα παιδί, καλοδεχούμενο και ευπρόσδεκτο"

Η 52χρονη ηθοποιός για το ενδεχόμενο απόκτησης παιδιού με τον σύζυγό της Γιάννη Βλάχο.

Παναγιώτα Βλαντή NDP

Για τον γάμο της, αλλά και το ενδεχόμενο έλευσης ενός παιδιού μίλησε η Παναγιώτα Βλαντή σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Hello! Θυμίζουμε ότι η γνωστή ηθοποιός που φέτος βλέπουμε στη σειρά του Alpha "Άσε μας ρε μαμά”, εντός της προηγούμενης χρονιάς ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του αγαπημένου της Γιάννη Βλάχου.

Η Παναγιώτα Βλαντή για τη μητρότητα | "Αν προκύψει ένα παιδί, καλοδεχούμενο και ευπρόσδεκτο"

Έχεις θέμα με το χρόνο που περνά;

Φυσικά κι έχω, όπως πολλές γυναίκες. Δεν μου αρέσει να γερνώ. Ο χρόνος είναι κάτι που με άγχωνε από μικρή ως προς το να προλάβω να κάνω πράγματα. Πόσο μάλλον όταν μεγαλώνεις και βλέπεις τη φθορά! Υπάρχει διαφορά και τη βλέπεις, κάτι που δεν αρέσει σε κανέναν, γυναίκα ή άντρα. Ωστόσο, με το πέρασμα του χρόνου, έχω κάνει με τη δουλειά μου ένα συναρπαστικό ταξίδι πέραν των προσδοκιών μου. Ήμουν πολύ κλειστή και ντροπαλή και δεν περίμενα να τα καταφέρω όλα αυτά. Ήμουν σχεδόν φοβισμένη όταν ξεκινούσα, οπότε νιώθω πολύ χαρούμενη για την πορεία και την εξέλιξή μου.

Ως ηθοποιός και ως γυναίκα πόσο φιλάρεσκη είσαι;

Όχι πολύ, για να είμαι ειλικρινής. Μου αρέσει να φροντίζω τον εαυτό μου, αλλά όχι σε υπερβολικό βαθμό. Δεν έχω καλή σχέση με τον καθρέφτη, δεν κοιτάζομαι συχνά. Τα βασικά κάνω. Θέλω να έχω καλό σώμα –πάντα το ήθελα αυτό–, δυνατό και γυμνασμένο. Εδώ και πολλά χρόνια, ακολουθώ σωστή διατροφή γιατί μου αρέσει, όχι επειδή πρέπει, και χωρίς έχει σχέση με τη δουλειά μου. Όποια δουλειά κι αν έκανα, πάλι θα πρόσεχα. Δεν μου αρέσει η παραίτηση.

Θα έκανες το κάτι παραπάνω, κάποια επέμβαση ή μη επεμβατική θεραπεία;

Φοβάμαι λίγο, αλλά ίσως να σκεφτόμουν να κάνω μικροπράγματα, αν και ορισμένα είναι επώδυνα κι εγώ δεν αντέχω τον πόνο. Μετά από κάποια χρόνια, μπορεί να επέλεγα ένα λίφτινγκ, με την έννοια του "μια κι έξω", αντί για πολλές μικρές επεμβάσεις.

Βγαίνοντας από την καραντίνα, έκανες ένα μυστικό γάμο. Δυνάμωσε η σχέση σας μέσα από τη δύσκολη συνθήκη;

Αφού παντρεύτηκα, μάλλον καλά πέρασα! Ήταν δύσκολα και στενάχωρα με όσα έβλεπα γύρω μου, αλλά, σε προσωπικό επίπεδο, καλά. Ο γάμος δεν έγινε μετά από πολλή σκέψη, ήρθε αβίαστα, κύλησε σαν ποτάμι. Ήμουν σίγουρη πως ήθελα να κάνω αυτό το βήμα, πως με αυτό τον άνθρωπο θέλω να περάσω τη ζωή μου.

Ποια είναι τα θεμέλια του γάμου σας;

Ο έρωτας, ο σεβασμός και η εκτίμηση που έχουμε ο ένας για τον άλλο. Αν και στο σύζυγό μου δεν αρέσει να μιλώ πολύ για αυτόν, θα πω ότι έχει μια ήρεμη δύναμη, είναι ψύχραιμος και ένας άνθρωπος που πραγματικά θαυμάζω για την προσωπικότητά του και για όσα έχει καταφέρει. Μου αρέσουν η τρυφερότητα και η δύναμή του, καθώς και το ότι δεν φωνάζει αυτό που είναι.

Το να γίνετε, από δύο, τρεις είναι κάτι που σκέφτεστε;

Ναι, το σκεφτόμαστε, αλλά χωρίς να μας κατακλύζει το άγχος. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Το θέμα είναι να είσαι καλά με το σύντροφό σου και, αν προκύψει ένα παιδί, καλοδεχούμενο και ευπρόσδεκτο. Οικογένεια είναι και ο άνθρωπος με τον οποίο είσαι καλά, κάτι που είναι δύσκολο να βρεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ