Follow us

Πηνελόπη Αναστασοπούλου | "Αυτός είναι ο λόγος που με τον Φώτη δεν θα χωρίσουμε ποτέ"

Η ηθοποιός μετρά 9 χρόνια κοινής πορείας με τον μουσικό και έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου NDP

Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2night Show βρέθηκε καλεσμένη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, όπως είδαμε το βράδυ της Τρίτης 11 Ιανουαρίου.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε και για την προσωπική της ζωή, τον γάμο της με τον μουσικό Φώτη Μπερνάντο και την απόκτηση των δύο παιδιών τους, της Λυδίας και της Ηλέκτρας.

Loading...

Μετράμε πλέον μια δεκαετία σχεδόν μαζί με τον Φώτη, είμαστε 9 χρόνια μαζί. Υπάρχει καλή διάθεση και από τους δύο να αποδείξουμε μεταξύ μας ότι αυτό που έχουμε μπορεί να κρατήσει και δεν είναι επιπόλαιες αποφάσεις που πήραμε για τη ζωή μας. Είμαστε δύο γεμάτοι άνθρωποι που αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους και να αγαπάνε ο ένας τον άλλον, πολύ ουσιαστικά.

Έχει πολύ πλάκα να μας δεις πώς τσακωνόμαστε μαζί με τον Φώτη. Υπάρχει αρχικά αυτή η ένταση αλλά μετά και οι δύο προσπαθούμε να το φτιάξουμε. Να καταλάβουμε ο ένας τον άλλο τι ήταν αυτό που τον ενόχλησε, γιατί αυτό είναι το σημαντικό.

Δεν φτάσαμε ποτέ σε σημείο να χωρίσουμε. Δεν νομίζω να μου τελειώσει ο έρωτας. Ίσως και αυτός είναι ο λόγος που θα μείνουμε φαντάζομαι για πάντα μαζί- γιατί αυτός είναι ο στόχος, δεν παντρευτήκαμε για να χωρίσουμε- παντρευτήκαμε γιατί θέλαμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι μαζί. Και λειτουργεί αυτό. Το μυστικό της σχέσης μας είναι ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνούμε ένα πρόβλημα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ