Follow us

Στεφανία Γκουρνέλου | Οι αποκαλύψεις της συντρόφου του Λάμπρου Κωνσταντάρα για τη σχέση τους και το παράπονό της

Η αντικατάσταση της Βίκυς Κάβουρα και η σχέση με τον παίκτη του Survivor.

Στεφανία Γκουρνέλου

Στην εκπομπή Happy Day μίλησε η Στεφανία Γκουρνέλου. Η ηθοποιός και σύντροφος του Λάμπρου Κωνσταντάρα, μίλησε για τον δημοσιογράφο που την περίοδο αυτή συμμετέχει στο Survivor.

Νιώθω άβολα και θέλω να εκφράσω και ένα παράπονο που χτυπάει συνέχεια το τηλέφωνο μου είτε για τον Λάμπρο είτε για το θέμα με την αποχώρηση της Βίκυς Κάβουρα.

Θέλω να εκφράσω ένα παράπονο γιατί είμαι αρκετά χρόνια, δεν θα πω πολλά, περίπου 12 στον χώρο και δεν έχει χτυπήσει το τηλέφωνό μου τουλάχιστον από έναν τηλεοπτικό δημοσιογράφο. Θέλω να κρατάω χαμηλούς τόνους. Δεν θέλω να εκμεταλλεύομαι το γεγονός ότι ο Λάμπρος είναι στο Survivor" ανέφερε αρχικά η Στεφανία Γκουρνέλου.

Είναι πολύ καλός, πέρα από παικτικά που έχουμε ενθουσιαστεί όλοι με την επίδοσή του. Είναι ένας ήσυχος, πολύ φιλικός. Είναι πολύ δοτικός και θέλει να βοηθάει μονίμως. Αποκλείεται να του έχει ζητηθεί κάτι και να μην το έκανε. Νομίζω ότι είναι παρεξήγηση.

Δεθήκαμε πάρα πολύ γρήγορα με τον Λάμπρο. Περνούσαμε πάρα πολύ χρόνο μαζί, εύχομαι να συνεχιστεί και όταν βγει. Από την άλλη, προσεύχομαι να μείνει όσο περισσότερο γίνεται. Έχει μια έμφυτη ικανότητα να αποστασιοποιείται όταν πρέπει. Είναι πολύ νωρίς να έχουμε κάνει όνειρα κοινά μαζί".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ