Follow us

Χρήστος Τριπόδης | Βαρύ πένθος για τον ηθοποιό

Έχασε αγαπημένο του πρόσωπο από κορωνοϊό.

Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε ο Χρήστος Τριπόδης στον δημοσιογράφο Αλέξη Μπαρτζώκα και στην εκπομπή "Love It", όπου εξομολογήθηκε ένα αρκετά θλιβερό για εκείνον γεγονός. Πιο συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι έχει χάσει αγαπημένο του πρόσωπο από κορωνοϊό, κι αυτός δεν ήταν άλλος από τον θείο του, αδερφός του μπαμπά του, ο οποίος μάλιστα βρισκόταν 50 μέρες στην εντατική μην έχοντας κανένα υποκείμενο νόσημα.

Στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου σχετικά με το πώς βλέπει την όλη κατάσταση, αν φοβάται τον κορωνοϊό και πόσο προσέχει, ο γνωστός ηθοποιός απάντησε ως εξής:

"Βρίσκομαι σε μια θολότητα των πραγμάτων για το τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον, όπως όλος ο κόσμος. Ουσιαστικά, δεν φοβήθηκα ποτέ τον κορωνοϊό, προσέχω πολύ φυσικά λόγω του ιού, γιατί έχασα έναν πολύ κοντινό μου άνθρωπο με όλη αυτή τη κατάσταση. Δεν είμαι σε αυτούς που λένε ότι δεν υπάρχει. Φυσικά υπάρχει, έχω εμβολιαστεί, ό,τι εμβόλια βγουν θα τα κάνω. Ο θείος μου, ο αδερφός του πατέρα μου πέθανε από κορονοϊό μετά από 50 μέρες στην εντατική. Δεν είχε τίποτα, ήταν υγιέστατος", είπε ο Χρήστος Τριπόδης.

Δες περισσότερα στο βίντεο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ