Follow us

Βασίλης Μπισμπίκης - Δέσποινα Βανδή | Το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Στηρίζουν συνεχώς ο ένας τον άλλον.

Βασίλης Μπισμπίκης NDP

Ανάμεσα σε όλα όσα τους συνδέουν, αναμφίβολα είναι και η τέχνη. Ο λόγος για τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη, που εδώ και μερικούς μήνες είναι ζευγάρι και μάλιστα το πιο hot ζευγάρι της πόλης.

Ξεπέρασε τον κορονοϊό η Δέσποινα Βανδή | Στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη (εικόνες)

Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός είναι full in love, πραγματοποιούν πια κοινές δημόσιες εμφανίσεις και στηρίζουν ο ένας τον άλλον σε κάθε τους βήμα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η παρουσία του στην Κύπρο όπου και εμφανίστηκε για να τραγουδήσει η αγαπημένη του, αλλά και η παρουσία της στις πρόβες της παράστασης που σκηνοθετεί στο θέατρο Cartel.

Βασίλης Μπισμπίκης | Θα σκηνοθετήσει τη Δέσποινα Βανδή στο νέο του μιούζικαλ;

Τώρα λοιπόν οι φήμες τους θέλουν να σκέφτονται σοβαρά να γίνουν και "καλλιτεχνικό" ζευγάρι, με ενδεχόμενη συνύπαρξή τους και επί σκηνής. Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στην εφημερίδα Espresso, ο Βασίλης Μπισμπίκης, που πιστεύει πολύ στο θεατρικό της ταπεραμέντο (έχει άλλωστε παίξει και κατά το παρελθόν σε μιούζικαλ δύο φορές), σκέφτεται σοβαρά να την σκηνοθετήσει.

Πιο συγκεκριμένα, άνθρωποι από το περιβάλλον και των δύο, είπαν στην εφημερίδα ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να σκηνοθετήσει την τραγουδίστρια σε ένα μιούζικαλ που θα είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της. Μένει λοιπόν να δούμε αν αυτό θα υλοποιηθεί, ενδεχομένως στο πλαίσιο της προσεχούς θεατρικής σεζόν.

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ