Follow us

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την πρώην σύζυγό του, Δήμητρα Ρουμπέση | "Έδωσα μάχη για να μην είναι συμπαρουσιάστριά μου"

"Δεν ήθελα να έχει δίπλα μου ρόλο γλάστρας".

Μικρούτσικος, Ρουμπέση NDP

Μία ιστορία από το τηλεοπτικό του παρελθόν μοιράστηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος το πρωί της Τετάρτης 12/1 στην εκπομπή Super Κατερίνα. Στο πλαίσιο αυτής, αναφέρθηκε και στην πρώην σύζυγό του, Δήμητρα Ρουμπέση έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Ο παρουσιαστής, γυρίζοντας πίσω στο παρελθόν και στην περίοδο που παρουσίαζε την εκπομπή "Αυτός μας έλειπε" με την τότε σύζυγό του, Δήμητρα Ρουμπέση εξομολογήθηκε ότι ήταν ιδιαίτερα δύσκολo γι’ αυτόν αυτή η συνεργασία.

"Με φωνάζουν και μου λένε θα κάνεις το Σαββατοκύριακο, αυτό που έκανε ο Πάτρας. Εγώ στη ζωή μου είχα μάθει ένα πράγμα. Να μην δέχομαι να πάρω τη θέση κανενός. (...) Και αρνούμαι στην αρχή. Και μου είπαν είτε δεχθείς είτε δεν δεχθείς, θα τον διώξουμε.

Και έτσι με μισή καρδιά το έκανα, με τη Δήμητρα. Τότε ήμουν παντρεμένος με τη Δήμητρα, δεν θυμάμαι πόσα χρόνια. Ήταν πολύ δύσκολο για τη Δήμητρα γιατί ήταν ένα κλειστό κορίτσι ενώ εγώ ένας ανοιχτός άνθρωπος. Η Δήμητρα στην ουσία ήταν δίπλα βοηθητικά. Δεν την έκανα πρωταγωνίστρια.

Εγώ σε αυτήν την εκπομπή, που μου επέβαλαν οι άνθρωποι του Alpha, εγώ διαφώνησα. Πρώτον για το καλό της Δήμητρας. Ξέρω ότι είμαι λαίλαπα σε αυτά, δεν ήθελα να έχει δίπλα μου ρόλο γλάστρας. Οπότε της έδωσα κάποια θέματα και έκανε και στις μεγάλες συνεντεύξεις δεν αναμειγνυόταν. Ξέρεις τι μάχη έδωσα για να μην είναι συμπαρουσιάστρια η Δήμητρα;

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ