Follow us

Τριαντάφυλλος | Στηρίζει δημόσια τον Γιώργο Κατσαούνη - Ο διάλογος με τον Νίκο Μπάρτζη (εικόνα)

Ο Ντάφυ αναρωτιέται: "Να δώσω εντολή σε όλο το club και να τον βγάλουμε νικητή;"

Survivor SKAI

Τη δική του τοποθέτηση θέλησε να κάνει ο Τριαντάφυλλος σχετικά με όσα είδαμε να διαδραματίζονται στο επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Τετάρτης (12/1).

Ο τραγουδιστής που αποτέλεσε έναν από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του περσινού κύκλου, υποστήριξε δημόσια τον Γιώργο Κατσαούνη ο οποίος δέχθηκε επίθεση και από τους Διασήμους, αλλά και από τους Μαχητές. Μάλιστα, ο "Ντάφυ" αναρωτήθηκε και αν θα έπρεπε να ζητήσει από τους fans του να τον αναδείξουν νικητή.

Στη λεζάντα του έγραψε:

"Τι σας θυμίζει όλο αυτό ::: όλοι εναντίων σε ένα παίχτη ;;; Ο Γιωρικας μίλησε πολύ καλά και μπράβο του . Τώρα εκεί τι θέλουν όλοι οι παίχτες που είναι εναντίον του Τσάκα Τσούκα να δώσω εντολή σε όλο το club και να τον βγάλουμε νικητή;;; Άντε πάμε 🔫🔫🔫 έτσι γιατί περίεργα την είδα ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ".

Loading...

Μεταξύ των πολλών σχολίων που γέμισε το post του, ήταν και αυτό του Νίκου Μπάρτζη:

"Πρόεδρε το έχεις καταλάβει φαντάζομαι ότι είναι το άλλο σου μισό..Νταφυ τσάκα Τσούκας το ίδιο πράγμα…φαντάσου και αυτός κερδίζει μόνο οταν θέλει και όποιον θέλει…η μόνη διαφορά σας είναι ότι αυτός δεν θέλει μεγαλογιατρούς ΥΓ :το ξέρεις ότι το λέω με αγάπη πάντα".

Τριαντάφυλλος | Στηρίζει δημόσια τον Γιώργο Κατσαούνη - Ο διάλογος με τον Νίκο Μπάρτζη (εικόνα)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ