Follow us

Γιάννης Χατζηγεωργίου | Αποκάλυψε πώς ξεκίνησε το ειδύλλιο Κουρεντή - Κατσαούνη (βίντεο)

"Όταν είδα το φιλί Μυριέλλας - Γιώργου πέθανα στα γέλια".

Survivor Instagram @survivorgreece

Καλεσμένος στην εκπομπή Love It βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 13/1 ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, που αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor.

Μιλώντας στην Ιωάννα Μαλέσκου και τους συνεργάτες της, δεν θα μπορούσε παρά να αναφερθεί και στο ειδύλλιο ανάμεσα στη Μυριέλλα Κουρεντή και τον Γιώργο Κατσαούνη, αποκαλύπτοντας μάλιστα και πώς ξεκίνησε.

"Την τέταρτη ημέρα που είχαν επιτεθεί όλα τα κορίτσια στη Μυριέλλα, η Μυριέλλα βάζει τα κλάματα off camera. Και έρχεται ο Κατσαούνης με έναν πολύ γλυκό τρόπο και της λέει "σου έφτιαξα ένα κοχυλάκι”.

Τέσσερις ημέρες πριν όχι τον έκραζε, αλλά γέλαγε με τις αντιδράσεις του. Και αρχίζει ξαφνικά να υπάρχει μια συμπάθεια. Ότι ένας από την αντίπαλη ομάδα με σέβεται και με εκτιμάει.

Εγώ όταν είδα το φιλί, τα 2-3-4 φιλιά, πόσα ήταν δεν ξέρω! Πέθανα στα γέλια. Γιατί το περίμενα. Το περίμενα ως ένα βαθμό. Είπα και στην κάμερα ότι δεν το νομίζω, δεν το πιστεύω, αλλά λίγο-πολύ μέσα μου το έβλεπα κιόλας. Είναι και άσχημο κιόλας γιατί έχει κι ένα άτομο εδώ στην Αθήνα. Ο Γιώργος είναι μαχητικός.

Πιστεύω ότι η Μυριέλλα είναι ένας άνθρωπος της αντίδρασης λίγο. Διογκώνει τα πράγματα επί δέκα. Διαταράσσεται πολύ στο παιχνίδι και στις συνθήκες που είναι αντίξοες. Η Μυριέλλα είχε μεγάλους πόνους, όπως και εγώ. Έκλαιγε σχεδόν κάθε βράδυ από τον πόνο. Αυτό συναισθηματικά σε επηρεάζει".

Γιάννης Χατζηγεωργίου | Αποκάλυψε πως ξεκίνησε το ειδύλλιο Κουρεντή - Κατσαούνη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ