Follow us

Λάζαρος Γεωργακόπουλος | H κόρη του ηθοποιού του "Σασμού" ήταν η νικήτρια του ''The Voice''

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος αναφέρθηκε αρχικά στον ρόλο του στον ''Σασμό'' αλλά και στη διάσημη κόρη του.

Λάζαρος Γεωργακόπουλος | H κόρη του ηθοποιού του 'Σασμού' ήταν η νικήτρια του ''The Voice'' NDP

To ντεμπούτο του στη σειρά ''Σασμός'' έκανε στο επεισόδιο της Τρίτης (11/01) ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος, κάνοντας ακόμα πιο ενδιαφέρουσα την πλοκή του τηλεοπτικού έργου. Ο ίδιος, μάλιστα, με αφορμή τη συμμετοχή του στη σειρά μίλησε στην κάμερα του Happy Day.

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος αναφέρθηκε αρχικά στον ρόλο του στον ''Σασμό'' αλλά και στη διάσημη κόρη του. Ο ηθοποιός σημείωσε για τη σειρά: '' Ένας πολύ ωραίος και ενδιαφέρον ρόλος στον Σασμό. Κινείται ανάμεσα στο καλό και το κακό. Θα παίξει σημαντικό ρόλο σε ένα από τα πρόσωπα της ιστορίας. Δε μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Είμαι ο δικαστής, οι ένορκοι και ο δήμιος! Τρία σε ένα, για να αποφεύγουμε την γραφειοκρατία, τα λάθη και τις καθυστερήσεις''.

Στη συνέχεια μίλησε για την κόρη του και δήλωσε ικανοποιημένος από τη μέχρι στιγμής καριέρα της. Πρόκειται για την Ιωάννα Γεωργακοπούλου, γνωστή στο ευρύ κοινό ως Joanne, η οποία ήταν και η νικήτρια του περσινού μουσικού διαγωνισμού ''The Voice''.

Κάπου εδώ να πούμε ότι η Joanne συμμετέχει στο συναρπαστικό #IAmOriginalGreekTeam project της Smashbox και του Missbloom.gr, το οποίο περιλαμβάνει 6 άκρως δημιουργικά challenges. Δες εδώ τις υπέροχες δημιουργίες της.

Loading...
Λάζαρος Γεωργακόπουλος | H κόρη του ηθοποιού του "Σασμού" ήταν η νικήτρια του ''The Voice''

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ