Follow us

Celebrity News | Η Νατάσα Γιάμαλη και το τρολάρισμα στα social για την εμφάνισή της: "Να κοιτάξουν τα μούτρα τους στον καθρέφτη!" & όλα τα νέα

Ειρήνη Παπαδοπούλου & Αλέξανδρος Πασχαλάκης σε τρυφερά καθημερινά στιγμιότυπα, Γιώργος Μαυρίδης μιλά για πρώτη φορά για την πρόταση γάμου στην Κρίστη Καθάργια: "Τη γλέντησα", ο Μάρκος Σεφερλής λέει: "Όλα αυτά τα χρόνια όλοι ασχολούνται με εμένα κι εγώ με κανέναν. Αυτή είναι η διαφορά", η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκαλύπτει άγνωστες στιγμές με τον Ντάνο στο Survivor: "Είχαμε ο ένας τον άλλον".

MissBloom TEAM
celebrity news

Μάρκος Σεφερλής: "Όλα αυτά τα χρόνια όλοι ασχολούνται με εμένα κι εγώ με κανέναν. Αυτή είναι η διαφορά"

Celebrity News |  Η Νατάσα Γιάμαλη και το τρολάρισμα στα social για την εμφάνισή της: "Να κοιτάξουν τα μούτρα τους στον καθρέφτη!" & όλα τα νέα

Καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη ήταν το μεσημέρι της Πέμπτης ο Μάρκος Σεφερλής. Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στο τηλεοπτικό πλατό της εκπομπής του MEGA και μίλησε στη διάσημη παρουσιάστρια για την καριέρα του στο θέατρο, για τον κόσμο που τον ακολουθεί τόσα χρόνια, για την οικογένειά του αλλά και για τις μελλοντικές του παραστάσεις.

"Πόσο χαίρομαι που είσαι εδώ. Είσαι εκεί. Είσαι αυτός που γνωρίσαμε. Αυτά που έταξες πως θα μας δώσεις δεν σταμάτησες να μας τα δίνεις με τον ίδιο τρόπο όλα αυτά τα χρόνια. Δε βγήκες από αυτό. Δεν άλλαξες. Δεν έκανες κωλοτούμπα. Ούτε επηρεάστηκες ποτέ” ήταν τα πρώτα λόγια της Ελένης Μενεγάκη στον σημερινό της καλεσμένο, με τον ίδιο να της απαντά: "Το κοινό μου πια είναι γονείς που έχουν ξεκινήσει να με βλέπουν παιδιά. Ήταν παιδιά και τώρα έρχονται με τα παιδιά τους και μου δείχνουν φωτογραφίες που είμαστε 25 χρόνια πριν”.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Ειρήνη Παπαδοπούλου & Αλέξανδρος Πασχαλάκης σε τρυφερά καθημερινά στιγμιότυπα

Αλέξανδρος Πασχαλάκης για Ειρήνη Παπαδοπούλου | ''Πιστεύω ότι έχω βρει τον άνθρωπό μου''

Στο Golden Hall απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη πριν από λίγες μέρες. Η διάσημη τραγουδίστρια και πρώην coach του J2US και ο γνωστός ποδοσφαιριστής απόλαυσαν τη βόλτα τους και πέρασαν χαλαρές και ξέγνοιαστες στιγμές.

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ, χαλαροί και ευδιάθετοι έκαναν τα ψώνια τους και περπάτησαν στο γνωστό εμπορικό κέντρο των Βορείων Προαστίων, ενώ αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα αντάλλαξαν τρυφερά φιλιά.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Νατάσα Γιάμαλη και το τρολάρισμα στα social για την εμφάνισή της: "Να κοιτάξουν τα μούτρα τους στον καθρέφτη!"

Νατάσα γιαμμαλη

Η Νατάσα Γιάμαλη σχολίασε τα τρολαριστικά σχόλια που δέχθηκε στα social media με αφορμή ένα στιγμιότυπο από ένα πρόσφατο story της στο instagram.

Η δημοσιογράφος του KONTRA, γνωστή για τις καυστικές απόψεις της, απάντησε και πάλι με story σε όσους τη σχολίασαν εξηγώντας πως όσοι σχολιάζουν τους συνανθρώπους τους και ειδικά τους ανθρώπους εκτίθενται μέσω της δουλειάς τους κυρίως ενοχλούνται όχι από την εμφάνισή αλλά από τις απόψεις που εκφράζουν τα δημόσια αυτά πρόσωπα, όπως εκείνη.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκαλύπτει άγνωστες στιγμές με τον Ντάνο στο Survivor: "Είχαμε ο ένας τον άλλον".

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη στην "Ελένη" της Πέμπτης βρέθηκε η Ευρυδίκη Βαλάβανη και μεταξύ όσων είπε αναφέρθηκε και στο Survivor του 2017 που συμμετείχε η ίδια.

Αρχικά, η δημοσιογράφος είπε για τον Κωνσταντίνο Βασάλο: "Στην αρχή δεν μου άρεσε καθόλου! Μου άρεσαν τα μάτια του… Ήταν πολύ φουσκωμένος! Μετά την Ένωση είδα τον Κωνσταντίνο, που πλύθηκε".

Ωστόσο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σοκαρίστηκε όταν η Ελένη Μενεγάκη την ρώτησε αν υπήρξε φλερτ μεταξύ της ίδιας με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Γιώργος Μαυρίδης μιλά για πρώτη φορά για την πρόταση γάμου στην Κρίστη Καθάργια: "Τη γλέντησα"

Γιώργος Μαυρίδης

Ο Γιώργος Μαυρίδης ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό της εκπομπής "The 2night show". Ο δημοφιλής tattoo artist και παρουσιαστής παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 κατά την οποία αναφέρθηκε στην αγαπημένη του Κρίστη Καθάργια και στη μάζη του με τον κορονοϊό του με τον κορονοϊό.

Ο ίδιος παραδέχτηκε πως δεν πίστευε ότι θα βρει τη γυναίκα της ζωής του. Ο ιδιαίτερος τρόπος που επέλεξε να της κάνει πρόταση γάμου άφησε πραγματικά άφωνη την αγαπημένη του, η οποία από τη μεριά της δεν κατάλαβε τίποτα μέχρι την τελευταία στιγμή.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ