Follow us

Κατερίνα Μονογυιού | Ποια είναι η βουλευτής που έχασε τον αδερφό της - Ο γάμος υπερπαραγωγή στη Μύκονο και τα καλλιστεία (εικόνες, βίντεο)

Το βίντεο με την ομιλία της που έγινε viral, το διαιτολογικό γραφείο και ο γάμος που άφησε εποχή στην κοσμική Μύκονο.

Μονογυιού

Πρώτο θέμα αποτελεί από τα ξημερώματα της Παρασκευής (14/1) η τραγική είδηση του θανάτου του μόλις 45 ετών Τζώρτζη Μονογυιού. Πρόκειται για τον αδερφό της βουλευτού της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή οδηγώντας τη Ferrari του στα Πηγαδάκια της Βούλας, επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175.

Τζώρτζης Μονογυιός | Ποιος ήταν ο 45χρονος αδελφός της βουλευτού της ΝΔ που σκοτώθηκε στο τροχαίο με τη Ferrari (φωτογραφίες, βίντεο)

Το υπερπολυτελές όχημα, στο οποίο επέβαινε και η σύζυγός του (η οποία νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη αλλά χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της), είχε αγοράσει ο 45χρονος την ίδια μόλις ημέρα. Όλα συνέβησαν το βράδυ της Πέμπτης όταν η Ferrari ξέφυγε από την πορεία της και προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα ο οδηγός να εκτοξεύεται από το εσωτερικό του αυτοκινήτου και να καταλήγει νεκρός.

Ποια είναι η βουλευτής Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού

Γεννημένη το 1983, η 39χρονη πολιτικός μεγάλωσε στη Μύκονο. Είναι πτυχιούχος της σχολής Διατροφής και Διαιτολογίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Τ.Ε.Ι.) της Κρήτης και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Msc CIDESCO με ειδικότητα beauty therapist.

Κατερίνα Μονογυιού | Ποια είναι η βουλευτής που έχασε τον αδερφό της - Ο γάμος υπερπαραγωγή στη Μύκονο και τα καλλιστεία (εικόνες, βίντεο)

Από το 2009 διατηρεί το δικό της διαιτολογικό γραφείο στη Μύκονο, εκεί όπου είχε και το κατάστημα ρούχων ο αδερφός της, Τζώρτζης Μονογυιός. Αποτελεί μέλος σε πολλές Επιστημονικές Εταιρείες και Συλλόγους, ενώ καταπιάνεται και με την αρθρογραφία σε περιοδικά και εφημερίδες.

Κατερίνα Μονογυιού

Η Κατερίνα Μονογυιού υπήρξε για πρώτη φορά υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην περιφέρεια Κυκλάδων το 2012 και το 2014 υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο". Τελικά εκλέχθηκε βουλευτής Κυκλάδων, τον Ιούλιο του 2019.

Κατερίνα Μονογυιού

Μιλώντας σχετικά στο Luxury Man's Choice, είχε δηλώσει σχετικά:

Η επιμονή είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά μου. Από μικρή ηλικία κυνηγάω τους στόχους μου και προσπαθώ να τους επιτύχω. Τίποτα, όμως, δεν θα γινόταν πραγματικότητα χωρίς την εμπιστοσύνη των νησιωτών συμπολιτών μου. Γι’ αυτό προσπαθώ από την ημέρα που εκλέχτηκα βουλευτής να τους εκπροσωπώ επάξια και να παλεύω για το καλό του τόπου μου.

Το 2003 είχε πάρει μέρος στα πελοποννησιακά καλλιστεία, όπου είχε στεφθεί Miss Beauty.

Κατερίνα Μονογυιού

To 2020 προκάλεσε ποικιλία σχολίων όταν έγινε viral το ακόλουθο βίντεο με τη συλλαβιστή ομιλία της στη Βουλή για τα υδατοδρόμια

Προσωπική ζωή

Το Οκτώβριο του 2016 η Κατερίνα Μονογυιού παντρεύτηκε στο αγαπημένο της νησί, με έναν γάμο-υπερπαραγωγή που άφησε εποχή στη Μύκονο. Η πολιτικός αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης με τον Χάρη Μαριόλη στην Ιερά Μονή της Παναγίας Τουρλιανής, στην Άνω Μερά της Μυκόνου. Στην εκκλησία έφτασε με μία Rolls-Royce Silver Shadow και εννέα παράνυφες να κρατούν την ουρά του παραμυθένιου νυφικού της.

μονογυιου
μονογυιου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ