Follow us

Βαλάντης | Αυτή είναι η 32χρονη κοκκινομάλλα σύντροφός του (αλλά και μεγάλη του θαυμάστρια)

Η κατά 14 χρόνια νεότερη ροκ γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά και με την οποία έχουν βρει τον απόλυτο κώδικα επικοινωνίας.

Βαλάντης | Αυτή είναι η 32χρονη κοκκινομάλλα σύντροφός του (αλλά και μεγάλη του θαυμάστρια) NDP, Facebook

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του φετινού Survivor δεν είναι άλλο από τον Βαλάντη, ο οποίος καταφέρνει το όνομά του να γίνεται trending στο Twitter μετά την προβολή του κάθε επεισοδίου.

Ο τραγουδιστής μπορεί να μην έχει αποκαλύψει κάτι για την προσωπική του ζωή, ωστόσο σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, είναι πολύ ερωτευμένος. Οι αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας τον θέλουν να διατηρεί σχέση με την 32χρονη Σουζάνα Χατζοπούλου.

Τι κι αν τους χωρίζουν 14 χρόνια; Οι δυο τους φαίνεται πως έχουν τέλεια χημεία και έχουν βρει τον απόλυτο κώδικα επικοινωνίας. Μάλιστα, η όμορφη κοκκινομάλλα υπήρξε μεγάλη του θαυμάστρια και έδινε συχνά το "παρών" σε live εμφανίσεις του προκειμένου να τον απολαύσει από κοντά.

Βαλάντης | Αυτή είναι η 32χρονη κοκκινομάλλα σύντροφός του (αλλά και μεγάλη του θαυμάστρια)

Πριν από 1,5 περίπου χρόνο επεδίωξε να τον γνωρίσει και προσωπικά, με εκείνον να γοητεύεται από την 32χρονη και τους δυο τους να γίνονται μετά από λίγο καιρό ζευγάρι. Ο Βαλάντης την έχει έκτοτε συστήσει σε φίλους και γνωστούς του, καθώς και στην πρώην σύντροφό του και μητέρα του γιου του, Έλενα Γκρέκου, η οποία τη συμπάθησε πολύ.

Souzana Hatzopoulou
Souzana Hatzopoulou

Τέλος, το εν λόγω ρεπορτάζ θέλει τη Σουζάνα να είναι το πρόσωπο στο οποίο ο τραγουδιστής εμπιστεύτηκε τα κλειδιά της επιχείρησής του με αδιάβροχα, ενώ καθημερινά πηγαίνει και στο σπίτι του για να φροντίζει τις γάτες του όσο εκείνος βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ