Follow us

Γιώργος Θεοφάνους | "Περίμενα να έρθει το άλλο μου μισό. Έπινα καφέ με δύο φλιτζάνια, έτρωγα με δύο πιάτα, με δύο πιρούνια"

"Έλεγα εσύ είσαι εκεί κι εγώ είμαι εδώ. Έβαζα και σε εκείνη καφέ. Αφού κάπου ήταν. Είναι συμβουλές αυτά για τους ελεύθερους. Και με το φαγητό το ίδιο έκανα. Είναι προς το σχιζοφρενικό τώρα που το σκέφτηκα. Πιστεύω στη δύναμη του μυαλού".

Γιώργος Θεοφάνους Βίλλυ Θεοφάνους NDP

Τον Γιώργο Θεοφάνους υποδέχθηκε στην εκπομπή της η Αννίτα Πάνια. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μίλησε στο "Ανοιχτά" με αρκετά εξομολογητική διάθεση και για την προσωπική του ζωή, αλλά και τις γυναίκες που ερωτεύτηκε.

Γιώργος Θεοφάνους για τους ONE | "Δε μπορώ να βλέπω 40αρηδες plus να το παίζουν πιτσιρίκια"

Μάλιστα, αποκάλυψε το "τρικ" που ακολούθησε προκειμένου να γνωρίσει το άλλο του μισό, τη σύζυγό του, Βίλλυ.

"Δεν μου την έπεφταν γυναίκες τραγουδίστριες, ούτε εγώ φλέρταρα καμία κοπέλα. Δύο γυναίκες ερωτεύτηκα, αυτές παντρεύτηκα και τέλος. Την Ευρυδίκη και τη Βίλλυ. Δεν είχα έρωτες στο ενδιάμεσο. Είχα τη μουσική μου, δεν με απασχολούσε κάτι άλλο.

Περίμενα να έρθει το άλλο μου μισό. Έπινα καφέ με δύο φλιτζάνια, έτρωγα με δύο πιάτα, με δύο πιρούνια. Έλεγα εσύ είσαι εκεί κι εγώ είμαι εδώ. Έβαζα και σε εκείνη καφέ. Αφού κάπου ήταν. Είναι συμβουλές αυτά για τους ελεύθερους. Και με το φαγητό το ίδιο έκανα. Είναι προς το σχιζοφρενικό τώρα που το σκέφτηκα. Πιστεύω στη δύναμη του μυαλού.

Ήρθε μετά η Βίλλυ, τη γνώρισα στη Θεσσαλονίκη και σε τρεις ημέρες ήμασταν μαζί".

Γιώργος Θεοφάνους | "Περίμενα να έρθει το άλλο μου μισό. Έπινα καφέ με δύο φλιτζάνια, έτρωγα με δύο πιάτα, με δύο πιρούνια"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ