Follow us

Κατερίνα Μονογυιού | Η σπάνια αναφορά στον αδελφό της που πέθανε σε τροχαίο: "Εγώ θα είχα φρικάρει, πνίγομαι"

"Ο αδελφός μου είχε μπει σε τηλεπαιχνίδι. Ο Τζώρτζης. Εντάξει, εκεί τον έπαιζαν όλα τα κανάλια. Πάντως απορώ πώς πήγε και κλείστηκε εκεί μέσα".

Κατερίνα Μονογυιού

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η Κατερίνα Μονογυιού και η οικογένειά της, εξαιτίας της απώλειας του 45χρονου αδερφού της, Τζώρτζη, σε τροχαίο δυστύχημα το βράδυ της Πέμπτης 13/1.

Κατερίνα Καινούργιου | "Χθες είδα την Κατερίνα Μονογυιού, την ενημέρωσαν για τον αδερφό της και έφυγε βιαστικά"

Ο αδερφός της βουλευτού Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας οδηγούσε το υπερπολυτελές αυτοκίνητό του, όταν η Ferrari βγήκε εκτός τροχιάς και προσέκρουσε σε δέντρο κοντά στα Πηγαδάκια Βούλας, στο ύψος των Αλκυονίδων. Εκείνος εκτοξεύτηκε από το αυτοκίνητο, ενώ η σύζυγός του που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση χωρίς ευτυχώς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.

Η Κατερίνα Μονογυιού, που δεν παραχωρεί συχνά συνεντεύξεις, είχε βρεθεί το 2020 καλεσμένη στο The 2night show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και είχε αναφερθεί και στον αδερφό της. Αφορμή στάθηκε η συμμετοχή του στο reality The Wall το 2003, όταν εκείνος ήταν 23 ετών.

Για την απόφασή του να μπει στο παιχνίδι, είχε πει:

"Ο αδελφός μου είχε μπει σε τηλεπαιχνίδι. Ο Τζώρτζης. Εντάξει, εκεί τον έπαιζαν όλα τα κανάλια. Πάντως απορώ πώς πήγε και κλείστηκε εκεί μέσα, εγώ θα είχα φρικάρει, δεν μπορώ, πνίγομαι".

Κατερίνα Μονογυιού | Η σπάνια αναφορά στον αδελφό της που πέθανε σε τροχαίο: "Εγώ θα είχα φρικάρει, πνίγομαι"

Ακόμη, αναφερόμενη για μια ακόμη φορά στον αδερφό της, αποκάλυψε πόσο αυστηρός ήταν ο μπαμπάς τους: "Στην εφηβεία μου, ο πατέρας μου δεν με άφηνε να βγω αν δεν συνοδευόμουν είτε από τη μητέρα μου είτε από τον αδερφό μου. Δεν υπήρχε έξοδος αλλιώς"

Αναλυτικά οι δηλώσεις της στα 10' του ακόλουθου αποσπάσματος

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ