Follow us

Ελένη Μενεγάκη | Σοκαρισμένη από το τροχαίο του Τζώρτζη Μονογυιού: "Τον γνώριζα" (βίντεο)

""Γνωρίζω και την κυρία Μονογυιού...".

Ελένη Μενεγάκη NDP

Τη θλιβερή είδηση του τροχαίου δυστυχήματος του 45χρονου Τζώρτζη Μονογυιού σχολίασε η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Παρασκευής (14/1), όπως και οι περισσότερες άλλωστε τηλεοπτικές εκπομπές.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα η παρουσιάστρια, γνώριζε τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένειά του. Να αναφέρουμε ότι πρόκειται για τον αδερφό της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνας Μονογυιού, ο οποίος σκοτώθηκε το βράδυ της Πέμπτης οδηγώντας τη Ferrari του στη Βούλα, όταν το όχημα έφυγε από την τροχιά του και προσέκρουσε σε δέντρο.

Τζώρτζης Μονογυιός | Ποιος ήταν ο 45χρονος αδελφός της βουλευτού της ΝΔ που σκοτώθηκε στο τροχαίο με τη Ferrari (φωτογραφίες, βίντεο)

Η Ελένη Μενεγάκη, ανέφερε:

"Γνωρίζω και την κυρία Μονογυιού, αλλά είχα γνωρίσει και τον ίδιο τότε που έπαιζε στο Wall και είχε έρθει καλεσμένος στην εκπομπή αρκετές φορές. Τον είχα πετύχει και στη Μύκονο, είχα μπει στο μαγαζί του να ψωνίσω. Ένα πολύ ωραίο, δυναμικό, φρέσκο αγόρι. Αυτό που έχω εγώ στο μυαλό μου τότε που τον γνώρισα. Πόσο δυσάρεστα νέα να φεύγουν άτομα ξαφνικά ανεξαιρέτως ηλικίας.

Με νοιάζει που φεύγει μια ζωή χωρίς να έχει έρθει η ώρα της. Είναι δυνατόν; Το πρώτο πράγμα που ήθελα να κάνω το πρωί ήταν να μιλήσω με τη μεγάλη μου κόρη. Με σοκάρει που τον τελευταίο καιρό ακούω ότι φεύγουν νέοι άνθρωποι από ατύχημα αυτοκίνητου", είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη.

Ελένη Μενεγάκη | Σοκαρισμένη από το τροχαίο του Τζώρτζη Μονογυιού: "Τον γνώριζα" (βίντεο)

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ