Εικόνες από 5 παιδικά δωμάτια διάσημων Ελληνίδων μαμάδων που μας έκαναν να "λιώσουμε"

Πώς τα έχουν διακοσμήσει οι stars;

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ

Δεν πάει καιρός από τη μέρα που άνοιξαν και πάλι τα σχολεία, μετά τις χριστουγεννιάτικες διακοπές, με τις διάσημες (και πολύ περήφανες) μαμάδες να δείχνουν το Instαgram πώς ήταν για τα παιδιά τους αυτή η επιστροφή. Όπως και για τη Χριστίνα Κοντοβά, που ύστερα από πολλούς μήνες ολοκλήρωσε τη διαδικασία υιοθεσίας της μικρής Ada και μπορεί να την έχει πλέον στο πλευρό της στην Αθήνα, απολαμβάνοντας να τη φροντίζει και να την προσέχει στο φουλ.

Αυτή τη χαρά της θέλει να μοιράζεται και με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, δημοσιεύοντας συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους. Έτσι έκανε και πριν λίγες μέρες, αφενός μοιραζόμενη εικόνες από το ταξίδι τους σε ορεινό χωριό της Φλώρινας, αφετέρου από την πρώτη ημέρα της Ada στο σχολείο, όπου περιχαρείς και οι δύο φάνηκαν έτοιμες να προσαρμοστούν στους νέους ρυθμούς της καθημερινότητας.

Με αφορμή λοιπόν τις τελευταίες αυτές αναρτήσεις της σχεδιάστριας για την Ada, αποφασίσαμε να "ψηφίσουμε" τα αγαπημένα μας παιδικά δωμάτια, όπως τα έχουν διακοσμήσει οι διάσημες μαμάδες για τα παιδάκια τους, ξεκινώντας (από τι άλλο;) από το παιδικό δωμάτιο της Ada.

Περήφανη μαμά η Χριστίνα Κοντοβά | Η μικρή Ada πήγε πρώτη ημέρα στο σχολείο (εικόνες)

Χριστίνα Κοντοβά

Στον χώρο επικρατούν οι αποχρώσεις του λευκού και του μπεζ, ενώ την παράσταση κλέβει το υπέροχο παιδικό κρεβάτι - σπιτάκι και ο παγκόσμιος χάρτης στον τοίχο.

Νικολέττα Ράλλη

Μπορεί να έχει περάσει λίγος καιρός από την ημέρα που η παρουσιάστρια γέννησε τη μικρή κόρη της, Σοφία, όμως δεν θα ξεχάσουμε το πανέμορφο δωμάτιο που είχε σχεδιάσει για εκείνη με πολλή αγάπη. Όπως και την ξύλινη κούνια με ουρανό γεμάτο αστεράκια.

Δούκισσα Νομικού

Ήταν πριν σχεδόν 2,5 χρόνια όταν η Δούκισσα έφερε στον κόσμο την Αναστασία, το δεύτερο παιδί της, και μας έδειχνε το πολύ cute "ροζ δωμάτιο" που είχε διαμορφώσει για τη μονάκριβη κόρη της. Έκτοτε βέβαια, μοιράζεται πολλά στιγμιότυπα στα stories και στο feed της με το, κατάμεστα από παιχνίδια, δωμάτιο όπου οι τρεις τους παιζουν όλοι μαζί.

Αθηνά Οικονομάκου

Μια λέξη χαρακτηρίζει το παιδικό, κοριτσίστικο δωμάτιο της κορούλας της ηθοποιού, που ήρθε στον κόσμο το περασμένο καλοκαίρι, κι αυτή δεν είναι άλλη από το "στιλάτο". Η μικρή ξύλινη κρεμάστρα για τα ρούχα της μικρής θυμίζει ατελιέ και φυσικά, η ιδέα είναι ξεκάθαρα επηρεασμένη από το brand ρούχων της μαμάς. Μπεζ, καφέ, σομόν και παστέλ ροζ κυριαρχούν στο δωμάτιο και σε όλα τα έπιπλα και το χαλί, δίνοντας μια αρμονική εικόνα που σίγουρα ηρεμεί και χαλαρώνει.

Ελεονώρα Μελέτη

Παρόμοιες είναι και οι αποχρώσεις που επέλεξε και η παρουσιάστρια για το δωμάτιο της μικρής, με το ροζ , αλλά και πολλά παιχνίδια, να κυριαρχούν στον χώρο.