Follow us

Celebrity News | DWTS - Ποιο ζευγάρι βρέθηκε στην κορυφή στο δωδέκατο live και όλα τα νέα

Η Ντόρα Μακρυγιάννη λέει: "Δεν γίνεται να μιλάμε για #Metoo και ξαφνικά 13 γυναίκες να τσακώνονται για έναν άντρα", η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη παραδέχεται: "Δεν αισθάνομαι καλά με αυτό, έχω πολύ τρακ", ο Ορέστης Τζιόβας είπε: "Το πέρασα άσχημα, ήμουν μία εβδομάδα στο νοσοκομείο" και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποκαλύπτει: "Πήγα στη φωτογράφιση και μου είπαν ότι έχω παραπάνω κιλά".

MissBloom TEAM
Celebrity News

DWTS | Ποιο ζευγάρι βρέθηκε στην κορυφή στο δωδέκατο live;

Celebrity News | DWTS - Ποιο ζευγάρι βρέθηκε στην κορυφή στο δωδέκατο live και όλα τα νέα

Στις 21:00 ακριβώς το βράδυ της Παρασκευής ξεκίνησε το δωδέκατο live του "Dancing with the Stars" μέσα από τη συχνότητα του Star. Για ακόμα μια φορά το φαντασμαγορικό σόου χoρού με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά και στην παρουσίαση του backstage τον Λάμπρο Φισφή χάρισε όμορφες στιγμές γεμάτες λάμψη, μουσική, χορό και συναισθήματα.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Ντόρα Μακρυγιάννη: "Δεν γίνεται να μιλάμε για #Metoo και ξαφνικά 13 γυναίκες να τσακώνονται για έναν άντρα"

Ντόρα Μακρυγιάννη

Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής "After Dark" την Ντόρα Μακρυγιάννη. Η πρωταγωνίστρια του "Ήλιου" μίλησε στον παρουσιαστή του OPEN για τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική, η οποία μπήκε τυχαία στη ζωή της, αλλά και στα τηλεοπτικά δρώμενα.

"Όλα έγιναν γρήγορα, δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι δεν το ευχαριστήθηκα. Μου κόστισε πολλές φορές -και τώρα- το ότι δεν έχω χρόνο να δω τους δικούς μου. Πολλά δεν τα έζησα. Δυόμισι χρόνια είχα ξεχάσει τι θα πει ποτό, μέχρι να πω ότι ξέρεις κάτι; "Δεν την κάνω τη δουλειά από δουλεία"".

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη παραδέχεται: "Δεν αισθάνομαι καλά με αυτό, έχω πολύ τρακ"

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη ήταν καλεσμένη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στο πλατό της εκπομπής "Στούντιο 4". Η διάσημη ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στους παρουσιαστές της ΕΡΤ1 αναφερόμενη στη νέα σειρά "Αγάπη Παράνομη", αλλά και στις αποκαλύψεις που έφερε το κίνημα #Metoo.

Αρχικά, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη εξομολογήθηκε πως δεν νιώθει άνετα ως συνεντευξιαζόμενη στον τηλεοπτικό αέρα: "Δεν μου αρέσουν οι τηλεοπτικές συνεντεύξεις, δεν αισθάνομαι άνετα, έχω πάρα πολύ τρακ, προτιμώ να κάνω 20 πρεμιέρες στην Επίδαυρο παρά να έχω μια ζωντανή τηλεοπτική συνέντευξη. Εγώ σας θαυμάζω που κάνετε αυτή τη δουλειά, εγώ όμως δεν νιώθω άνετα με όλο αυτό. Είμαι άνθρωπος που θέλω να τα έχω όλα κάτω από τον έλεγχό μου. Στο θέατρο για μια παράσταση κάνουμε πρόβες γύρω στους τρεις μήνες, εδώ δεν έχω κάνει καμία πρόβα".

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Ορέστης Τζιόβας: "Το πέρασα άσχημα, ήμουν μία εβδομάδα στο νοσοκομείο"

Ορέστης Τζιόβας

Η Ιωάννα Μαλέσκου υποδέχτηκε στο πλατό του "Love it" τον Ορέστη Τζιόβα. Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη στην παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ αναφερόμενος μεταξύ άλλων και στην περιπέτειά του με τον κορονοϊό.

Ο Ορέστης Τζιόβας παραδέχτηκε ότι το πέρασε δύσκολα ενώ χρειάστηκε και να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο: "Εγώ πέρασα τον κορονοϊό τον Ιούνιο και άσχημα κιόλας. Ήμουν μία εβδομάδα στο νοσοκομείο, δεν μπήκα εντατική, αλλά χρειάστηκα οξυγόνο. Δεν αισθάνθηκα μοναξιά γιατί είχε το Euro. Με τις μεταλλάξεις δεν φοβάμαι, γιατί όπως λένε το περνάμε ελαφριά. Προσπαθώ να προσέχω όσο πιο πολύ γίνεται για τη διασπορά και ειδικά για τις ευπαθείς ομάδες".

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποκαλύπτει: "Πήγα στη φωτογράφιση και μου είπαν ότι έχω παραπάνω κιλά"

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ήταν καλεσμένη της Μπέττυς Μαγγίρα στο πλατό της εκπομπής "Ποιος είναι πρωινιάτικα". Η δημοφιλής ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη στην παρουσιάστρια του OPEN και τον Δημήτρη Μακαλιά κατά την οποία μοιράστηκε ένα άγνωστο περιστατικό bullying που δέχτηκε στα πρώτα της βήματα.

Συγκεκριμένα, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δήλωσε: "Έχω πέσει θύμα bullying και εγρασιακό και όσον αφορά την εμφάνισή μου, πολλές φορές. Στα ξεκινήματά μου, μου είπαν ότι ήμουν παραπάνω κιλά απ’ότι θα έπρεπε για μια φωτογράφιση η οποία δεν βγήκε και ποτέ, λες και εγώ πήγα για μοντέλο να φωτογραφηθώ. Τέτοια παράξενα πράγματα, τα οποία ήταν στην αρχή ήταν αρκετά πληγωτικά, αλλά μπήκα στην διαδικασία να απενοχοποιήσω όλο αυτό το πράγμα και να μη με νοιάζει η γνώμη των άλλων ανθρώπων, γιατί εγώ ξέρω πώς θέλω και πώς μπορώ να είμαι".

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ