Follow us

Τζώρτζης Μονογυιός | Ο θρησκευτικός γάμος που ετοίμαζε με την Αθηνά Κοντοπάνου και οι φωτογραφίες από τον πολιτικό γάμο τους

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο στις 5 Μαρτίου του 2020.

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο ο θάνατος του Τζώρτζη Μονογυιού, που έχασε τη ζωή του σε φρικτό τροχαίο το βράδυ της Πέμπτης, 13/01 στη Βούλα. Συνοδηγός στο μοιραίο πολυτελές αμάξι που προσέκρουσε σε δέντρο ήταν η σύζυγός του, Αθηνά Κοντοπάνου, η οποία σώθηκε από θαύμα και νοσηλεύεται πλέον εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του Alpha, T-live, το ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο στις 5 Μαρτίου του 2020 και ετοιμαζόταν να τελέσει και θρησκευτικό γάμο τον ερχόμενο Σεπτέμβρη μαζί με τη βάφτιση του μικρότερου γιου του, πράγμα όμως που δεν πρόλαβε να γίνει..

Οι φωτογραφίες από τον πολιτικό γάμο:

Τζώρτζης Μονογυιός | Ο θρησκευτικός γάμος που ετοίμαζε με την Αθηνά Κοντοπάνου και οι φωτογραφίες από τον πολιτικό γάμο τους
μονογυιός
μονογυιός

Η αντιδήμαρχος Βάρης – Βούλας -Βουλιαγμένης κα. Μ. Φουρναράκη μίλησε στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου.

"Είχα την τύχη και τη χαρά να συμμετέχω στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του και δυστυχώς μιλάμε για την πιο δυστυχισμένη στιγμή της ζωής τους. Δυστυχώς ένα αναπάντεχο γεγονός που μας έχει προκαλέσει οδύνη. Για όλα παίζει ρόλο η ταχύτητα. Ο Τζώρτζης είχε πάντα ωραία και δυνατά αυτοκίνητα. Η Κατερίνα Μονογυιού έχει υποστεί σοκ" είπε χαρακτηριστικά.

Η κ. Φουρναράκη επιβεβαίωσε την πληροφορία ότι ο Τζώρτζης Μονογυιός θα παντρευόταν τον Σεπτέμβριο του 2022.

Δες το απόσπασμα βίντεο παραπάνω.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ