Follow us

Μαρία Ηλιάκη | Νόσησε και η μικρή της κόρη από κορωνοϊό

Τα συμπτώματα που ταλαιπωρούν και τις δύο.

Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι η Μαρία Ηλιάκη τέθηκε εκτός της εκπομπής "Τι λες τώρα", που παρουσιάζει τα Σαββατοκύριακα παρέα με την Κατερίνα Καραβάτου εξαιτίας της νόσησής της από Codid-19.

Κι ενώ συνεχίζει κανονικά την καραντίνα διανύοντας την 7η ημέρα απομόνωσης στο σπίτι της, αποκάλυψε ότι κόλλησε κορωνοϊό και η 7 μηνών κόρη της Κατερίνα.

Λείποντας έτσι δεύτερο συνεχόμενο σαββατοκύριακο από το πλατό της εκπομπής. συνομίλησε με τους συνεργάτες της μέσω Skype, δίνοντας έτσι ένα update σχετικά με το πώς περνάει τη νόσο αλλά και τι συμπτώματα έχει η κόρη της.

"Το νινί μου είναι και αυτό με Covid. Εγώ σας το είχα πει για τις πέντε μέρες, για να μην το πιστεύετε. Δεν με ακούσατε. Είμαι και σήμερα θετική, 7η ημέρα. Την Δευτέρα βγήκε θετικό και το μωρό μου.

Οπότε είμαστε εδώ παρέα και οι δύο θετικές. Ο πυρετός έπεσε. Είμαστε λίγο καλύτερα. Το μωρό δεν έχει έντονα συμπτώματα ευτυχώς αλλά δεν παύει να είναι θετική και αυτό είναι ανησυχητικό. Το ξέρω είναι καλά αλλά το λέω για την ψυχολογία μου", εξομολογήθηκε η Μαρία Ηλιάκη.

Δες το απόσπασμα στο παραπάνω βίντεο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ