Follow us

Τζώρτζης Μονογυιός | Monica Bellucci και Lady Gaga ανάμεσα στις διάσημες πελάτισσες των μπουτίκ του

Μερικές από τις πιο διάσημες stars του πλανήτη είχαν επισκεφτεί τα μαγαζιά του στη Μύκονο για να ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα τους.

μονογυιός Facebook

Δεν έχει τέλος ο θρήνος που έχει προκαλέσει ο άδικος χαμός του Τζώρτζη Μονογυιού το βράδυ της Πέμπτης, 13/01, όταν το πολυτελές αυτοκίνητο που οδηγούσε προσέκρουσε σε δέντρο στη Βούλα. Το σοκ που έχει προκληθεί στο πανελλήνιο κάνει τους πάντες να συζητούν ασταμάτητα για το μοιραίο τροχαίο, ενώ ολοένα και περισσότερα στοιχεία αναδύονται ώρα με την ώρα, με σκοπό τη διαλεύκανση των συνθηκών του ατυχήματος.

Τζώρτζης Μονογυιός | Ποιος ήταν ο 45χρονος αδελφός της βουλευτού της ΝΔ που σκοτώθηκε στο τροχαίο με τη Ferrari (φωτογραφίες, βίντεο)

Στο μεταξύ, ο αδικοχαμένος επιχειρηματίας και πατέρας δύο παιδιών διατηρούσε τρία μαγαζιά με ρούχα στη Μύκονο, κάνοντας και τους κατοίκους του νησιού των Ανέμων να "βουλιάξουν" στην θλίψη. Ο 45χρονος δραστηριοποιείτο χρόνια στο δημοφιλές νησί, με το Alchemist, το Jorjy και το Room να προσελκύουν πλήθος διάσημων Ελλήνων και ξένων stars αλλά και fashionistas από όλο τον κόσμο, που τα επισκέπτονταν στις διακοπές τους για να ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα τους.

Σύμφωνα μάλιστα και με σχετικό βίντεο που ανέβηκε στην ιστοσελίδα αλλά και στο Facebook του Mykonos Live Tv, πασίγνωστες κυρίες όπως οι Μόνικα Μπελούτσι, Lady Gaga, Μαριάννα Λάτση και Δωροθέα Μερκούρη διακρίνονται ξεκάθαρα να κάνουν τα ψώνια τους στην μπουτίκ του 45χρονου.

Τζώρτζης Μονογυιός | Monica Bellucci και Lady Gaga ανάμεσα στις διάσημες πελάτισσες των μπουτίκ του

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ