Follow us

Ο Πρίγκιπας Harry προειδοποιεί τη βρετανική κυβέρνηση ότι θα κινηθεί νομικά για την αστυνομική προστασία που στέρησαν στην οικογένειά του

Νέος πονοκέφαλος για το Παλάτι μετά την προειδοποίηση του Πρίγκιπα Harry στο Υπουργείο Εσωτερικών.

MissBloom TEAM
Prince harry Splash News/Ideal Image

Τη νομική οδό σκοπεύει να ακολουθήσει ο Πρίγκιπας Harry προκειμένου να εξασφαλίσει ότι κάθε ταξίδι του στη Μεγάλη Βρετανία θα συνοδεύεται από πλήρης αστυνομική προστασία. Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της Mail on Sunday, ο Πρίγκιπας, που παραιτήθηκε από τις βασιλικές υποχρεώσεις πριν από δυο χρόνια, έχει στείλει γράμμα στο Υπουργείο Εσωτερικών με το οποίο προειδοποιεί ότι θα κινηθεί νομικά εφόσον η κυβέρνηση αρνείται να παρέχει αστυνομική προστασία στους Sussexes όταν θα βρίσκονται στη Μεγάλη Βρετανία. Μάλιστα, τονίζει ότι είναι διατεθειμένος να καλύψει ο ίδιος το κόστος γι' αυτή την παροχή.

Αν δεν βρεθεί κάποια λύση ή συμβιβασμός, όπως σημειώνει το άρθρο, τότε πολύ πιθανά η υπόθεση να οδηγηθεί στο Ανώτατο Δικαστήριο φέρνοντας τον Πρίγκιπα αντιμέτωπο με τους Υπουργούς της Βρετανικής Κυβέρνησης. Ο Πρίγκιπας Harry υποστηρίζει ότι η ιδιωτική ομάδα φύλαξης που διαθέτει στις Η.Π.Α., δεν έχει πρόσβαση στη βρετανική υπηρεσία πληροφοριών - η οποία είναι απαραίτητη για να κρατήσει ασφαλή την οικογένειά του.

Διάβασε περισσότερα στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ