Follow us

Συγκινεί η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον θάνατο του πατέρα της | "Τον είδα στον ύπνο μου και μου είπε..."

"Μου είπε κάποια πράγματα που ήθελα να ακούσω, ένιωσα τόσο πλήρης", δήλωσε η παρουσιάστρια.

Μια πολύ συγκινητική ανάμνηση σχετικά με τον πατέρα της ανέσυρε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ούσα καλεσμένη στην εκπομπή της Ζωής Κρονάκη "Μαμα-δες".

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της εκπομπής Happy Day, δεν αναφέρθηκε μόνο στην τηλεοπτική της διαδρομή αλλά και στον χαμό του πατέρα της, καθώς και στο πώς αντιμετώπισε το λυπηρό αυτό γεγονός.

Σταματίνα Τσιμτσιλή | Αυτή είναι η κατάσταση της υγείας της μια μέρα αφού διαγνώστηκε με κορονοϊό

Η ίδια δήλωσε αναλυτικά:

"Η αλήθεια είναι πως δεν ήταν εύκολο όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας μου. Καθόλου. Σκέφτομαι εκείνη την εποχή αλλά η μαμά μου ήταν ένας δυναμικός άνθρωπος, τόσο ώστε να μην μείνει πείσω και να μεμψιμοιρεί. Θυμάμαι πως αμέσως πήρε την οικογενειακή επιχείρηση στα χέρια της και ας μην είχε πάρα πολλά χρέη. Εμάς προσπάθησε να μας εμψυχώσει και να μας αφήσει να μπούμε στη διαδικασία πως θα συνεχίσουμε τις σπουδές μας", εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.

Και συνεχίζει: "Σίγουρα λοιπόν η απώλεια δεν ήταν εύκολο πράγμα αλλά αυτός είναι και ένας λόγος του ισχυρού δεσμού μας με τη μητέρα και τις αδελφές μου. Είμαστε πολύ δεμένες η μία με την άλλη και δόξα τον Θεό νομίζω ότι τα καταφέραμε. Όταν χάνεται ένας άνθρωπος ξαφνικά είναι πολύ σκληρό πράγμα. Αυτό το αιφνίδιο του θανάτου έπρεπε να διαχειριστούμε ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Επειδή πιστεύω στον Θεό και τις υπερβατικές εμπειρίες, καλύφθηκα όταν είδα τον μπαμπά μου στον ύπνο μου και μου είπε κάποια πράγματα που ήθελα να ακούσω. Αυτό συνέβη σχετικά σύντομα από όταν έφυγε".

"Δεν ήξερα αν ξέρει πόσο τον αγαπώ γιατί έφυγε βιαστικά και δεν πρόλαβα να του μιλήσω. Είχε έρθει, λοιπόν, στον ύπνο μου τότε, το θυμάμαι σαν τώρα το όνειρο, ήμασταν στο αυτοκίνητο και εκείνος οδηγούσε, εγώ ήμουν πίσω με την αδελφή μου, γυρνάει με κοιτάει και μου λέει "γιατί βασανίζεσαι; Ξέρω ότι με αγαπάς". Ένιωσα τόσο πλήρης όταν ξύπνησα", συμπλήρωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δες το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο παραπάνω.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ