Follow us

Survivor News | Τα κλάματα της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου μετά το σχόλιο του Βαλάντη, ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση & όλα τα νέα

Ράκος η Μυριέλλα Κουρεντή, τρεις παίκτες εκτός παιχνιδιού, τα δάκρια του Γιώργου Κατσαούνη μετά την επίθεση των συμπαικτών του και οι απαντήσεις του Γιάννη Χατζηγεωργίου για τις φημολογούμενες ρήτρες των συμβολαίων των παικτών.

MissBloom TEAM
Survivor News

Survivor | Ξέσπασε σε κλάματα η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μετά το σχόλιο του Βαλάντη! Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Παρόλο που το αποψινό συμβούλιο του "Survivor" ξεκίνησε με θετική διάθεση και χιούμορ, δεν έλειψαν οι εντάσεις και οι εκρήξεις. Όταν ο λόγος δόθηκε στην ομάδα των Διασήμων, ο Βαλάντης έκανε λόγια για άσχημο κλίμα και "ανθρωποφαγισμό" στην παραλία τους. Ο πολυσζητημένος ταγουδιστής είχε έναν κακό λόγο για καθένα ξεχωριστά, και δεν δίστασε να το μοιραστεί μαζί τους.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Ράκος η Μυριέλλα Κουρεντή! Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τις σημερινές αποχωρήσεις

Η πίεση στην παραλία του Αγίου Δομίνικου φαίνεται να επηρεάζει πολύ τον ψυχισμό της Μυριέλλας Κουρεντή. Στο trailer του σημερινού επεισοδίου του "Survivor", η παίκτρια των κόκκινων εμφανίζεται να δηλώνει σε άσχημη κατάσταση: "Αν ήξερα ότι θα ήταν τόσο δύσκολα τα πράγματα εδώ, δεν θα έμπαινα και ας έχανα την ευκαιρία της ζωής μου. Είμαι εδώ και μάχομαι δεν ξέρω πόσες μέρες, νιώθω ότι έχουν περάσει μήνες. Θα φύγω, δεν θα την παλέψω ψυχολογικά καθόλου".

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Ανακοίνωση "βόμβα" από τον Γιώργο Λιανό! Τρεις παίκτες εκτός παιχνιδιού

Μία σημαντική ανακοίνωση έκανε ο Γιώργος Λιανός λίγο πριν την έναρξη του σημερινού αγωνίσματος ασυλίας του "Survivor". Ο παρουσιαστής ενημέρωσε τους "Μαχητές" και τους "Διασήμους" πως τρεις παίκτες δεν θα συνεχίσουν την πορεία τους στον Άγιο Δομίνικο για διαφορετικούς λόγους.

Πιο συγκεκριμένα, το "Survivor" συνεχίζει χωρίς τους Θανάση Μπέλλο, Σταμάτη Καλαφατά και Κρυσταλία Κουτσιμάνη. Οι δύο πρώτοι κατάλαβαν ότι το παιχνίδι δεν ήταν γι'αυτούς, ενώ η Κρυσταλία αποχώρησε με εντολή γιατρού. Σημειώνεται ότι και η ομάδα των "Διασήμων" έχει δεχτεί ισχυρά πλήγματα αφού τόσο ο Λάμπρος Κωνσταντάρας όσο και η Μυριέλλα Κουρεντή δεν θα αγωνιστούν στον σημερινό στίβο μάχης εξαιτίας τραυματισμών.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Δάκρυσε ο Γιώργος Κατσαούνης μετά την επίθεση των συμπαικτών του: "Ο κόσμος ξέρει ότι δεν λέω ψέματα, είναι άδικο"

Οι Μαχητές τάχθηκαν κατά της στάσης του Γιώργου Κατσαούνη διαψεύδοντας τα σενάρια σχετικά με στημένα παιχνίδια. Ο πολυσυζητημένος παίκτης ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του αλλά η εντάση παραμένει με τον ίδιο να "σπάει" μπροστά στην κάμερα.

Ο Γιώργος Κατσαούνης δήλωσε φανερά φορτισμένος:"Η Μυριέλλα είπε κάποια πράγματα, δεν την παρεξηγώ για τη φράση "άλλον Γιώργο γνώρισα άλλος με γοήτευσε" δεν είναι στην καλύβα, δεν μπορεί να δει τι γίνεται εδώ μέσα. Είμαι περήφανος τους λατρεύω τους Θεσσαλούς όλους και συνεχίζω να παίζω γι' αυτούς πολύ δυναμικά χωρίς να πουλάω κανενα παιχνίδι… Ξέρω ότι ο κόσμος καταλαβαίνει ότι δεν λέω ψέματα και είναι παρά πολύ άδικο 11 άτομα να είναι εναντίον μου ενώ αυτοί φταίνε, να βγάζουν φταίχτη εμένα".

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου δίνει απαντήσεις για τις φημολογούμενες ρήτρες των συμβολαίων των παικτών

Η κάμερα της εκπομπής "Καλύτερα δε Γίνεται" συνάντησε τον Γιάννη Χατζηγεωργίου ο οποίος προέβη σε δηλώσεις αναφορικά με την εμπειρία στο φετινό "Survivor" αλλά και με όλα όσα διαδραματίζονται στον Άγιο Δομίνικο.

Αρχικά, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου θεωρεί λογικές τις αντιδράσεις του κόσμου σε σχέση με παιλαίτερες σκληρές αναφορές του στο reality επιβίωσης: "Ήταν προφανές πως θα υπήρχαν αντιδράσεις για τη συμμετοχή μου όταν πέρσι έλεγα ότι τα θεωρούσα καραγκιοζιλίκια και φέτος πήγα στο Survivor. Ήταν μια πολύ δύσκολη συνθήκη, μια πολύ δύσκολη διαβίωση με τον Βαλάντη. Με αυτό τον άνθρωπο δεν ταιριάζουμε".

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ