Follow us

Celebrity News | Ο Γιώργος Παπαγεωργίου αποκαλύπτει πως έγινε η πρόταση γάμου στη Δανάη Μιχαλάκη o Γιάννης Μπέζος αισθάνεται αμήχανα με όσα συμβαίνουν & όλα τα νέα

Ο Αιμίλιος Χειλάκης ξεκαθαρίζει το τοπίο για το "ψαλίδι" των επεισοδίων των "Άγριων Μελισσών", ο Αλέξης Γεωργούλης είπε: "Λέγανε ποιος τον προωθεί, ποσό ατάλαντος είναι" και ο Πέτρος Συρίγος ποζάρει για πρώτη φορά με την κόρη του.

MissBloom TEAM
Celebrity News

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου αποκαλύπτει πως έγινε η πρόταση γάμου στη Δανάη Μιχαλάκη: "Μια λεπτομέρεια που παραλίγο να χαλάσει τη ρομάντζα"

Celebrity News | Ο Γιώργος Παπαγεωργίου αποκαλύπτει πως έγινε η πρόταση γάμου στη Δανάη Μιχαλάκη o Γιάννης Μπέζος αισθάνεται αμήχανα με όσα συμβαίνουν & όλα τα νέα

Καλεσμένος της Σίσσυς Χρηστίδου στο πλατό της εκπομπής "Χαμογέλα και Πάλι" ήταν ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Ο ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη στην παρουσιάστρια του MEGA και την ομάδα της αναφερόμενος στη νέα σειρά "Σκοτεινή Θάλασσα" αλλά και στην προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας το πως έγινε η πρόταση γάμου στην πλέον σύζυγό του Δανάη Μιχαλάκη.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Πέτρος Συρίγος ποζάρει για πρώτη φορά με την κόρη του! Η τρυφερή αφιέρωση

Πέτρος Συρίγος

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Πέτρος Συρίγος αφού ήρθε στον κόσμο ο καρπός του έρωτά του με τη σύζυγό του Ρένα, η κόρη τους. Ο δημοφιλής σεφ του "Πρωινού" πόζαρε για πρώτη φορά με τη μικρή του ενώ εξέφρασε δημόσια τα συναισθήματά του.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Αλέξης Γεωργούλης: "Λέγανε ποιος τον προωθεί, ποσό ατάλαντος είναι"

Αλέξης Γεωργούλης

Ο Αλέξης Γεωργούλης παραχώρησε συνέντευξη στη Ναταλία Αργυράκη για την εκπομπή "Καλύτερα δε Γίνεται" κατά την οποία μίλησε για τη μεγάλη επιτυχία του "Είσαι το ταίρι μου" αλλά και σε όλα όσα του καταλόγισαν στο ξεκίνημα της καριέρας του.

Τα άσχημα σχόλια που δέχτηκε επειδή ασχολήθηκε με την ηθοποιία αλλά και την πολιτική του θύμησαν όλα όσα άκουσε ως ανερχόμενος στον χώρο: "Αυτό που με λυπεί είναι ότι δεν μπορώ να τα κάνω και τα δύο λόγω προγράμματος. Δεν θα δώσω άλλες εξηγήσεις πάνω σε αυτό γιατί όσες εξηγήσεις και να δώσεις πάνω σε αυτό ,γίνεται μια φασαρία που δεν έχει νόημα. Μπορεί να έχω πάθει και ένα είδος ανόσιας από την πρώτη φορά που έγινε αυτό, όταν ξεκίνησα με το "Είσαι το ταίρι μου". Λέγανε ποιος τον προωθεί, ποσό ατάλαντος είναι, τι αλεξιπτωτιστής είναι αυτός από που ήρθε... διάφορα. Όλα αυτά επειδή έκανα βιογραφικό καριέρας μέσα σε έναν χρόνο".

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Γιάννης Μπέζος: "Αισθάνομαι αμήχανα με όσα συμβαίνουν. Οι νεότεροι συνάδελφοι πρέπει να ορθώσουν ανάστημα"

Γιάννης Μπέζος

Τον Γιάννη Μπέζο υποδέχτηκαν η Νάντια Μπουλέ και ο Μίνωας Θεοχάρης στο πλατό της εκπομπής "Dot". Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στους παρουσιάστές του ΣΚΑΪ κατά την οποία μίλησε για το #Metoo, αλλά και στη μεγάλη πορεία του.

Ο Γιάννης Μπέζος είναι επικοινωνιακός αλλά και συνάμα επιλεκτικός: "Μου αρέσει η επικοινωνία με τον πολύ κόσμο, όμως στη ζωή μου επιλέγω με ποιους θα μιλήσω. Δεν ικανοποιώ τις προθέσεις των άλλων. Δεν κοιτάζω απαξιωτικά κανέναν, απλώς δεν κάνω παρέα με όλους. Όταν πάνε να μου αποσπάσουν κομμάτι από την οικειότητά μου, δεν μου αρέσει. Το βρίσκω λαϊκίστικο. Αν εγώ κάνω τον χαριτωμένο θα είμαι γελοίος".

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Αιμίλιος Χειλάκης ξεκαθαρίζει το τοπίο για το "ψαλίδι" των επεισοδίων των "Άγριων Μελισσών"

Αιμίλιος Χειλάκης

Η κάμερα της εκπομπής "Τι λες τώρα" συνάντησε τον Αιμίλιο Χειλάκη στην κοπή πίτας των συντελεστών της παράστασης "Προδοσία". Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στον Κωνσταντίνο Αρκά τόσο για την επιλογή αρκετών συναφέφων του να ακολουθήσουν τον δρόμο των reality όσο και στις "Άγριες Μέλισσες" των οποίων τα επεισόδια έχουν μειωθεί στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ