Follow us

Κατερίνα Μονογυιού | Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο του αδερφού της, Τζώρτζη

Αυτή είναι η επιθυμία της οικογένειας για την κηδεία του.

MissBloom TEAM
counter Κατερίνα Μονογυιού NDP Photo Agency

Την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram έκανε πριν από λίγες ώρες η Κατερίνα Μονογυιού μετά την είδηση του θανάτου του αδερφού της, Τζώρτζη. Ο 45χρονος αδερφός της πολιτικού έχασε τη ζωή του στις 13 Ιανουαρίου μετά από τροχαίο που είχε στη Βούλα.

Συγκεκριμένα, ο 45χρονος άνδρας έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, έπεσε σε ένα δέντρο και έχασε τη ζωή του ακαριαία.

Αύριο πρόκειται να πραγματοποιηθεί η κηδεία του άτυχου άνδρα στη Μύκονο και τη βουλετής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού θέλησε να μοιραστεί με τον κόσμο της επιθυμία της οικογένειας. Συγκεκριμένα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ζήτησε από τον κόσμο και τα ΜΜΕ να σεβαστεί την επιθυμία της οικογένειας της να αποχαιρετήσουν τον αδερφό της σε στενό κύκλο και παρακάλεσε αντί στεφάνων, όσοι επιθυμούν να κάνουν δωρεά στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου.

Όπως έγραψε η βουλευτής στην ανάρτηση της "ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ
Η Οικογένεια του πολυαγαπημένου μας Γεωργίου , σε κλίμα μεγάλης θλίψης, επιθυμεί να τον αποχαιρετήσει σεμνά και ταπεινά σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, σεβόμενη τα μέτρα που υπάρχουν για την πανδημία Covid. Γνωρίζοντας οτι όλοι σέβονται τον πόνο μας, ελπίζουμε ότι θα σεβαστούν και την επιθυμία μας, τόσο οι συγγενείς, οι φίλοι, όσο και τα ΜΜΕ.
Αντί στεφάνου, παρακαλούμε να γίνει η αντίστοιχη δωρεά στην μνήμη του όσοι το επιθυμούν στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου στην
Τράπεζα Alpha Bank: GR29 0140 6310 6310 0200 2007 050
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στήριξη στο βαρύ πένθος μας, για την αγάπη και για την κατανόησή σας.
Κατερίνα Μονογυιού
Βουλευτής Κυκλάδων ΝΔ"

Η ανάρτηση της Κατερίνας Μονογυιού στο Instagram

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ