Follow us

Γιάννης Αϊβάζης | "Υπήρξαν άνθρωποι που δεν μας ήθελαν μαζί, στοιχημάτιζαν πότε θα χωρίσουμε"

"Στην σχέση μας, η Μαρία είναι εκείνη που έχει υπομονή. Υπάρχει αγάπη, κατανόηση μεταξύ μας".

giannis aivazis NDP Photo Agency

Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο Γιάννης Αϊβάζης στην εκπομπή "Mega Καλημέρα" και την Ελένη Μουστάκη. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης αναφέρθηκε σε εκείνους που ήθελαν τη σχέση του με τη Μαρία Κορινθίου να μην έχει μέλλον.

Όπως δήλωσε ο ηθοποιός "Υπήρξε μια περίοδος που οι παπαράτσι μας κυνηγούσαν και όπου εμφανιζόμασταν η νύχτα γινότανε μέρα από τα φλας. Οι παπαράτσι βρίσκονταν κάτω από το σπίτι μας και τους κατεβάζαμε καφέδες. Στην Τήνο είχαμε τσακωθεί με την Μαρία και έχω βγει στο μπαλκόνι με το εσώρουχο και ο παπαράτσι με φωτογράφιζε από την απέναντι οικοδομή.

Στην σχέση μας, η Μαρία είναι εκείνη που έχει υπομονή. Υπάρχει αγάπη, κατανόηση μεταξύ μας. Υπήρξαν άνθρωποι που δε μας ήθελαν μαζί με την Μαρία. Στοιχημάτιζαν πως με τη Μαρία θα χωρίσουμε στους έξι μήνες. Μια επέτειο γιορτάζω και θυμάμαι με την Μαρία, αυτή της γνωριμίας μας".

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Αϊβάζης συμπλήρωσε πως "Με την Μαρία γνωριστήκαμε στην Κύπρο και "κολλήσαμε”. Τότε ήμασταν και οι δυο σε σχέση. Χώρισα πρώτα εγώ, και μετά η Μαρία. Όταν η Μαρία θα έλεγε στον σύντροφό της ότι ήθελε να χωρίσουν δεν άντεχα να είμαι στην Αθήνα και πήγα στην Ιταλία, περπάτησα τη Ρώμη και ξαναγύρισα την ίδια μέρα".

Δες εδώ το απόσπασμα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ