Κατερίνα Μονογυιού | Καταρρακωμένη στην κηδεία του αδερφού της

Οι συγκινητικές δηλώσεις στις κάμερες.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Μύκονο, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 18/1 η κηδεία του Τζώρτζη Μονογυιού σε στενό οικογενειακό κύκλο. Οι φίλοι και τα αγαπημένα του πρόσωπα μπόρεσαν να πουν το "τελευταίο αντίο" στον επιχειρηματία, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο τροχαίο με τη Ferrari το βράδυ της περασμένης Πέμπτης 13/1 στη Βούλα.

Τραγικές φιγούρες ήταν η μητέρα και η αδερφή του, Ελένη Ξυδάκη και Κατερίνα Μονογυιού. η πολιτικός και βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που βρέθηκαν εκεί για να καλύψουν το γεγονός.

Εμφανώς καταρακωμένη για την απώλεια του μόλις 45χρονου αδερφού της, ευχαρίστησε τους ανθρώπους που απεγκλώβισαν τον αδελφό της και τη σύζυγό του, Αθηνά Κοντοπάνου από το φλεγόμενο πολυτελές αυτοκίνητο.

"Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς τους ήρωες, τον Γιώργο και τον Ανέστη που απεγκλώβισαν την Αθηνά και τον αδερφό μου από την πόρτα του συνοδηγού. Που τον έβγαλε να κοιμάται. Αυτό. Δεν θα ήθελα άλλες ερωτήσεις, ευχαριστώ".

Κατερίνα Μονογυιού | Καταρρακωμένη στην κηδεία του αδερφού της - Τα συγκινητικά λόγια στις κάμερες