Follow us

"Ο Stan δεν έβγαλε κανέναν από το αυτοκίνητο"

Νέες αποκαλύψεις για το τι συνέβη λίγα λεπτά μετά το μοιραίο τροχαίο με την Ferrari, που στέρησε τη ζωή στον Τζώρτζη Μονογυιό.

MissBloom TEAM
stan

Το γύρο του διαδικτύου έκανε πριν μερικές μέρες η είδηση του τραγικού θανάτου του Τζώρτζη Μονογυιού σε τροχαίο, αλλά και εκείνη του απεγκλωβισμού της συζύγου και συνοδηγού του από τον Stan, που έτυχε να περνά από το σημείο.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες ωστόσο το τελευταίο δεν ισχύει. Φίλος του επιχειρηματία μίλησε στο T-live για το τι πραγματικά έγινε όταν βρέθηκε εκεί και προσπάθησε να σώσει το ζευγάρι από την Ferrari, ενώ δεν δίστασε να μοιραστεί και φωτογραφίες με τα καμμένα χέρια του.

Τζώρτζης Μονογυιός | Ο Stan ήταν αυτόπτης μάρτυρας του μοιραίου τροχαίου – Η συγκλονιστική ανάρτησή του

"Το αυτοκίνητο ήταν κλειδωμένο. Για να βρεις το χερούλι από μέσα ήταν πολύ δύσκολο, χρειαζόταν τύχη και το ήθελε και ο Θεός. Έβγαλα την Αθηνά και στη συνέχεια πήγα να βγάλω και τον Τζώρτζη. Ένα παιδί που ήρθε με έναν πυροσβεστήρα… Ήρωας! Η κοπέλα με το τρίχρωμο μπουφάν… Ηρωίδα! Ήρθε και κράτησε το κεφάλι της Αθηνάς λίγα μόλις μέτρα από το αυτοκίνητο που φλεγόταν…", είπε.

"Δεν ανοίγει η πόρτα, τον τραβάω από την μπλούζα, φωνάζω τον άλλον φίλο για να τον βγάλουμε, μαγκώνει το παντελόνι του και τον βγάζουμε έξω. Ούτε ο Τζώρτζης, ούτε η Αθηνά είχαν τις αισθήσεις τους. Η Αθηνά καιγόταν δεν καταλάβαινε τίποτα. Ο Stan δεν έβγαλε κανέναν από το αυτοκίνητο", τόνισε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ