Follow us

Celebrity News | Το "συγγνώμη" της Σταματίνας Τσιμτσιλή και το ξέσπασμα του Κώστα Φραγκολιά

Ο Γιώργος Κατσαούνης "τελειώνει" τη Μυριέλλα Κουρεντή, η Μυριέλλα Κουρεντή πλάνταξε στο κλάμα με το μήνυμα του John Lygnos & οι αποκαλύψεις του Ανδρέα Μικρούτσικου.

MissBloom TEAM
Celebrity News | Το 'συγγνώμη' της Σταματίνας Τσιμτσιλή και το ξέσπασμα του Κώστα Φραγκολιά

Survivor | Ο Γιώργος Κατσαούνης "τελειώνει" τη Μυριέλλα Κουρεντή: "Κοροϊδεύει εμένα, τον κόσμο και αυτόν τον Τζον. Είναι ηθοποιάρα"

Celebrity News | Το "συγγνώμη" της Σταματίνας Τσιμτσιλή και το ξέσπασμα του Κώστα Φραγκολιά

Με καθόλου καλό μάτι δεν πήρε ο Γιώργος Κατσαούνης το γεγονός ότι η Μυριέλλα Κουρεντή θα επικοινωνήσει με τον συνεργάτη της John Lygnos, αφού οι κόκκινοι πήραν τον αγώνα με σκορ 10-9.

Όταν οι "Μαχητές" γύρισαν στην καλύβα τους, ο Γιώργος Κατσαούνης παραδέχτηκε πως δεν γνώριζε για τη σχέση της Μυριέλλας και πως αυτή η "πλάκα" πρέπει να τελειώνει. Ο ίδιος δεν μάσησε τα λόγια του ούτε στους συμπαίκτες αλλά ούτε και στην κάμερα: "Η Μυριέλλα η Κουρεντή είπε ότι είδε στον ύπνο της ένα όνειρο οτι επικοινώνησε με έναν Τζον. Κατάλαβα αμέσως ποιος είναι ο Τζον μάλλον η Μυριελλα κοροϊδεύει εμένα τον κόσμο και αυτόν τον Τζον.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Πλάνταξε στο κλάμα η Μυριέλλα Κουρεντή με το μήνυμα του John Lygnos!

Μυριέλλα

Οι διάσημοι κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας με σκορ 10-9 και με αυτόν τον τρόπο είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με αγαπημένα τους οικογενειακά πρόσωπα αλλά και τις σχέσεις τους. Η Μυριέλλα Κουρεντή έλαβε μήνυμα από τον συνεργάτη της John πρώτη φορά μετά το on-air love story με τον Γιώργο Κατσαούνη.

Ο νεαρός μουσικός της έγραψε: "Ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του "αλήθεια" κι εσύ δεν έχεις σταματήσει να παλεύεις ούτε λεπτό ε αυτή τη ζωή. Να είσαι δυνατή και να χρωματίζεις τα πάντα γύρω σου. Κ εγώ σε νιώθω. John...". Η ηθοποιός δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της ενώ εξέφρασε την αγάπη της προς εκείνον και πως δεν τον έχει ξεχάσει.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ο ΑΝΤ1 πήρε από το MEGA το πρώτο Big Brother την τελευταία στιγμή! - Όλος ο Τύπος ανήκε στο MEGA και τον έστρεψε εναντίον

Ανδρέας Μικρούτσικος

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος διηγήθηκε στον αέρα του Alpha και στην εκπομπή "Super Κατερίνα" πώς ο ΑΝΤ1 εξασφάλισε τα δικαιώματα του Big Brother στο... παρά ένα της σεζόν.

Μάλιστα, ο διάσημος παρουσιαστής αποκάλυψε πως οι άνθρωποι του MEGA τότε, δηλαδή ο Πέτρος Μπούτος και η Έλενα Κατραβά, του είχαν κάνει πρόταση να επιστρέψει στο Μεγάλο Κανάλι για να το παρουσιάσει αλλά αρνήθηκε επειδή είχε δώσει τον λόγο του στον Μίνωα Κυριακού και δεν ήθελε να κάνει πίσω. Επίσης τόνισε πως ο ΑΝΤ1 τότε ερχόταν τρίτος κατά σειρά στη διεκδίκηση του Big Brother μετά το MEGA αλλά και ένα ακόμα κανάλι.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ξέσπασε ο Κώστας Φραγκολιάς: "Ρε πάτε καλά εκεί έξω; Δικαστές του ποπού όλοι"

Κώστας Φραγκολιάς

Στο "Happy Day” της Τετάρτης και μετά τη δημόσια απολογία της Σταματίνας Τσιμτσιλή, ο Κώστας Φραγκολιάς πήρε τον λόγο και ξέσπασε για όσα έχουν ακουστεί τα τελευταία 24ωρα.

Αρχικά, ο ίδιος αναρωτήθηκε ότι: "Ανώνυμους δικαστές" του διαδικτύου. "Γιατί ζητάς συγγνώμη; Δεν κατάλαβα"

Και πρόσθεσε ότι: "Με αυτό που είπες εσύ, το "νέοι και ωραίοι" καλύπτουμε έναν βιασμό; Που βγαίνουν όλοι οι δικαστές του ποπού και λένε ό,τι λένε, με αυτό καλύπτουμε έναν βιασμό; Ρε πάτε καλά εκεί έξω με αυτά που λέτε; Μου έχουν στείλει 15 χιλιάδες μηνύματα. Νομίζετε ότι έχω την όρεξη σας να διαβάζω την κάθε μπαρούφα που λέτε και κανείς δεν βγαίνει επώνυμα από το προφίλ του να μου πει "Κώστα, είμαι ο τάδε και έχω αυτή την άποψη".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Άστοχες οι λέξεις νέοι και ωραίοι, σας ζητώ συγνώμη"

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή προέβη σε μια δημόσια απολογία το πρωί της Τετάρτης μέσα από το "Happy Day” μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν με κάποια λεγόμενα της στην εκπομπή της Τρίτης.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είπε μεταξύ άλλων ότι: "δύο-τρία ωραία, νέα παιδιά δεν θα είχαν ανάγκη κανονικά, αν ισχύουν αυτά, να ναρκώσουν μια κοπέλα για να συνευρεθούν μαζί της".

Έτσι σήμερα πήρε το λόγο και είπε: "Νιώθω την ανάγκη να πω δυο, τρία πράγματα γιατί έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ από χθες. Κάποιοι απομόνωσαν μια φράση δική μου σε μια κουβέντα δεκαπέντε λεπτών προσπαθώντας να παραποιήσουν τα λεγόμενα μου και τα πιστεύω μου. Νομίζω ότι με γνωρίζετε, ξέρετε ποια είμαι, τις απόψεις μου, τη στάση ζωής μου. Είμαι μητέρα δύο κοριτσιών, είμαι γυναίκα άρα για μένα είναι μονόδρομος σαν σκέψη και σαν στάση ζωής να είμαι με τα θύματα αυτών των ιστοριών σε μια εποχή που έχουμε δολοφονίες γυναικών, έχει ξεσπάσει το #metoo, έχουμε εκμετάλλευση γυναικών".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ