Follow us

Δανάη Μπάρκα | Το δημόσιο μήνυμα στην 24χρονη που καταγγέλλει τον ομαδικό της βιασμό στη Θεσσαλονίκη

"Αυτή τη στιγμή δεν είναι μόνη της η Γεωργία. Και καμία Γεωργία".

Δανάη Μπάρκα NDP

Το δικό της μήνυμα θέλησε να στείλει η Δανάη Μπάρκα στην 24χρονη Γεωργία Μπίκα. Πρόκειται για την κοπέλα που καταγγέλει πως έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού μετά από Πρωτοχρονιάτικο πάρτι. Το περιστατικό συνέβη σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, με την υπόθεση να σοκάρει το Πανελλήνιο.

"Στο δωμάτιο θυμάμαι δύο άτομα - Ο ένας ήταν από πάνω μου" | Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις της 24χρονης

Έτσι, η κοινωνικά ευαισθητοποιημένη παρουσιάστρια είπε μέσα από τον αέρα της εκπομπής της "Πάμε Δανάη":

Ακόμα και στο όνομά της να μην ήταν ένα δωμάτιο, ακόμα και αν δεν είχε το μυαλό εκείνη τη στιγμή να κλείσει δωμάτιο, μιλάμε για έναν βιασμό. Είτε έχεις το όνομά σου το δωμάτιο, είτε δεν το έχεις, μιλάμε για έναν βιασμό, η πράξη είναι ειδεχθής και πρέπει να τιμωρηθούν οι άνθρωποι που εμπλέκονται σε όλο αυτό.

Πρέπει να σταματήσουν κορίτσια και αγόρια να αισθάνονται αμήχανα, φοβισμένα, θύματα. Υπάρχει και η γραμμή 15900 για οποιονδήποτε άνθρωπο θέλει να μιλήσει. Σίγουρα υπάρχουν τρόποι να μιλήσετε, ακόμα κι αν φοβάστε, να μιλήσετε στους αρμόδιους φορείς.

Κάποιοι σιχαμένοι άνθρωποι έκαναν αυτό το κορίτσι να αισθάνεται ακόμη πιο μόνο του, μέσα στη μοναξιά που ήδη ζούσε. Αυτή τη στιγμή δεν είναι μόνη της η Γεωργία. Και καμία Γεωργία, κανένας Γιώργος και κανένας Νίκος δεν είναι μόνος του. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, να μη φοβόμαστε, να μη φοβούνται, γι’ αυτό είναι η ανθρωπιά και η κοινωνία. Μπράβο στη Γεωργία και στη γενναιότητά της, μπράβο σε όλους τους ανθρώπους που προσπαθούν να λάμψει η αλήθεια".

Δανάη Μπάρκα | Το δημόσιο μήνυμα στην 24χρονη που καταγγέλλει τον ομαδικό της βιασμό στη Θεσσαλονίκη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ