Κατερίνα Καινούργιου | "Μου γράφουν να πεθάνω και να μην κάνω ποτέ παιδί" (βίντεο)

"Μου έκαναν επίθεση ακόμα και επειδή υπάρχω στο ίδιο κανάλι με την Τσιμτσιλή".

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της η Κατερίνα Καινούργιου, ξεσπώντας σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής της, το πρωί της Τετάρτης 19/1.

Αφορμή στάθηκαν τα σχόλια μίσους που γίνονται στα social media, τα οποία έχει και η ίδια δεχθεί κατά κόρον τις τελευταίες ημέρες. Μεταξύ άλλων, είπε στους συνεργάτες της:

Θέλω να ξεσπάσω τόσο πολύ με όσα γίνονται τις τελευταίες μέρες στα social media. Σταματήστε αυτή την ανθρωποφαγία παιδιά. Πέστε την στους θύτες.

Θέλω να στηρίξω και την Σταματίνα, διαφωνώ με αυτό που είπε αλλά το δικαιολόγησε. Μου έκαναν επίθεση ακόμα και επειδή υπάρχω στο ίδιο κανάλι με την Τσιμτσιλή. Ηρεμήστε λίγο, Μπορεί κάποιος να κάνει ένα λάθος.

Μου κάνατε χθες επίθεση γιατί στήριξα τον Δημήτρη. Βεβαίως και θα στηρίξω τον Δημήτρη όταν είναι ο σύντροφος του θύματος. Και σκέψου – γιατί προφανώς και εγώ έχω δικά μου προβλήματα – δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει ο κάθε άνθρωπος και τι περνάει.

Να έχεις τα δικά σου προβλήματα και να δέχεσαι όλη αυτή την επίθεση. Και λέω, "Χριστέ μου, τι γίνεται. Συμβαίνουν χίλια δυο γύρω μου που πρέπει να τα διαχειριστώ και παίζει να πάθω κακό και στη δουλειά μου επειδή κάνω το αυτονόητο, επειδή στήριξα τον συνεργάτη μου που είναι ο σύντροφος του θύματος;

Επειδή είμαι αρκετά ευαίσθητη, χθες στεναχωρήθηκα πάρα πολύ με τον Δημήτρη και μετά δέχτηκα μια τεράστια επίθεση. Βλέπω τέτοιο μίσος ξαφνικά στα social όχι μόνο για μένα, για όλους. Έλεος ρε παιδιά, ξέρετε τι περνάει ο καθένας στο σπίτι του; Μου γράφουν να πεθάνω και να μην κάνω ποτέ παιδί επειδή στήριξα τον Δημήτρη. Σε εσάς μπορεί να φαίνεται απλό. Δεν είναι. Να ξεσπάσουν στους θύτες, να κατηγορήσουν αυτούς και να αλλάξει όλο το πλαίσιο".

Κατερίνα Καινούργιου | "Μου γράφουν να πεθάνω και να μην κάνω ποτέ παιδί" (βίντεο)