Follow us

Celebrity News | Μεγάλη ένταση στο Survivor μεταξύ Κουρεντή & Κατσαούνη, οριστικά εκτός παιχνιδιού ο Βαλάντης & όλα τα νέα

Η απρόσμενη ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο, o απίθανος τρόπος με τον οποίο η Νάντια Μπουλέ έπεισε τον Γιώργο Ισαάκ για το όνομα της κόρη τους, και η αποκάλυψη της Ιωάννας Μαλέσκου ότι νόσησε με κορονοϊό.

MissBloom TEAM
Celebrity News

Survivor | Μεγάλη ένταση μεταξύ Κουρεντή & Κατσαούνη: "Το ζήτημα θεωρείται λήξαν"

Celebrity News | Μεγάλη ένταση στο Survivor μεταξύ Κουρεντή & Κατσαούνη, οριστικά εκτός παιχνιδιού ο Βαλάντης & όλα τα νέα

Καμία διάθεση δεν έδειξε να έχει ο Γιώργος Κατσαούνης όταν ο Γιώργος Λιανός επέτρεψε τόσο στον ίδιο όσο και στη Μυριέλλα Κουρεντή να μιλήσουν δύο λεπτά μόνοι τους, όπως και είχε ζητηθεί από την ηθοποιό χθες.

Ο παίκτης είπε: "Δεν χρειάζεται, δεν θέλω να πω τίποτα, δεν έχω να πω τίποτα. Την γνώμη μου την έβγαλα, είμαι πολύ πονηρός... τώρα άστο". Η ατμόσφαιρα ήταν φορτισμένη, με τη Μυριέλλα να συμπληρώνει ότι δεν το κρατά κακία και πως το θέμα θεωρείται λήξαν.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Οριστικά εκτός παιχνιδιού ο Βαλάντης - Η αντίδραση των συμπαικτών του

Βαλάντης

Ο Βαλάντης είναι ο παίκτης που αποχώρησε απόψε από το "Survivor" και οι κόκκινοι το γλέντησαν με τον δικό τους τρόπο.

Αρχικά, πρέπει να αναφέρουμε ότι δεν έλειψαν οι εντάσεις από το σημερινό meeting μεταξύ των κόκκινων και των μπλε. Aυτή τη φορά για τα σχόλια που γίνονται στους αγώνες από τους πάγκους. Οι "Μαχητές" ένιωσαν θιγμένοι από τα σχόλια του Θανάση Βισκαδουράκη με όλους τους "Διασήμους" να υπερασπίζονται έντονα τον ηθοποιό.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Η απρόσμενη ερώτηση της Ελένης Μενεγάκη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Ελένη Μενεγάκη

Συζητώντας για την επικείμενη κακοκαιρία με την οποία πρόκειται να έρθει αντιμέτωπη η χώρα μας τις επόμενες ημέρες η Ελένη Μενεγάκη συζήτησε με τους συνεργάτες της το μεσημέρι της Τετάρτης για την ξαφνική αλλαγή της θερμοκρασίας. Με αφορμή το γεγονός αυτό ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε πως βάζει το καλοριφέρ στους 26 βαθμούς με την Ελένη Μενεγάκη να του κάνει για ακόμα μια φορά μια απρόσμενη ερώτηση.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Νάντια Μπουλέ | Ο απίθανος τρόπος με τον οποίο έπεισε τον Γιώργο Ισαάκ για το όνομα της κόρη τους

Νάντια Μπουλέ Γιώργος Ισαάκ

Στο "Καλό Μεσημεράκι” της Τετάρτης στον ΣΚΑΙ βρέθηκε η Νάντια Μπουλέ. Η διάσημη performer συνάντησε τον Νίκο Μουτσινά και μίλησε για τον νέο της ρόλο ως μαμά, την αλλαγή που έφερε ο ερχομός της κόρης της στη ζωή της αλλά και την παρουσίαση του Dot με τον Μίνω Θεοχάρη.

"Δεν το κατάλαβα ούτε εγώ. Δεν φαινόταν. Στον έκτο ξαφνικά μέσα σε μια εβδομάδα εμφανίστηκε η κοιλιά και λέω 'ωχ είμαι όντως έγκυος, είναι αλήθεια'. Η γλυκούλα μου ήταν πολύ καλή μαζί μου, δεν μου έκανε δυσκολίες στην εγκυμοσύνη” σημείωσε μεταξύ άλλων για την εγκυμοσύνη της η Νάντια Μπουλέ.

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι νόσησε με κορονοϊό

Ιωάννα Μαλέσκου

Κατά τη διάρκεια του "Love It” της Τετάρτης, η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι νόσησε με κορονοϊό.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια τόνισε ότι νόσησε πέρυσι τις γιορτές, κάτι που την ανάγκασε να περάσει μόνη τις γιορτές.

Συγκεκριμένα είπε: "Σιχαμένο αυτό που συνέβη, τόσο άσχημο, τόσο σκληρό. Τόσο τραγική όλη η εικόνα της γυναίκας και ταυτόχρονα τόσο δυναμική που βγαίνει και μιλάει και βρίσκει τη δύναμη. Αυτό το κορίτσι, αυτό το πλάσμα, πώς να το περιγράψεις. Ούτε το ίδιο το μυαλό της δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι έχει βιώσει, κι όμως βρίσκει την τόλμη να τα περιγράψει… Σκεφτείτε όλοι εμείς… Εγώ πέρασα πέρσι μόνη μου τον κορονοϊό την Πρωτοχρονιά και θυμάμαι τον πόνο μου και την μοναξιά την οποία αισθανόμουν και έλεγα όχι όλα καλά. Δεν ήθελα να είμαι στο σπίτι. Όλοι μας όμως έπρεπε να ήμασταν στο σπίτι. Και είπε η κοπέλα ας πάω στο πάρτι".

Περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ