Follow us

Κατερίνα Καινούργιου | "Με κατηγορούν για ξέπλυμα βιαστών - Δεν γνώριζα τι αίσχη έκανε ο συγκεκριμένος"

"Φωτογραφία έχω βγάλει και με τον Λιγνάδη και τον Φιλιππίδη. Τι σημαίνει αυτό, ότι γνώριζα τα αίσχη τους;"

Κατερίνα Καινούργιου NDP

Στα αρνητικά σχόλια αλλά και τα μηνύματα που δέχεται απάντησε μέσα από την εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωί της Πέμπτης 20 Ιανουαρίου. Αφορμή στάθηκαν οι νέες εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης από τη Θεσσαλονίκη, μετά από πρωτοχροννιάτικο πάρτι.

Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια, λαμβάνει μηνύματα που την κατηγορούν για "ξέπλυμα βιαστών", επειδή έτυχε να γνώριζε στο πλαίσιο κοινωνικών συναναστροφών ένα από τα εμπλεκόμενα πρόσωπα.

Κατερίνα Καινούργιου | "Με κατηγορούν για ξέπλυμα βιαστών - Δεν γνώριζα τι αίσχη έκανε ο συγκεκριμένος"

Μεταξύ άλλων, είπε σε πολύ έντονο ύφος, ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα:

Είμαι αρκετά ενοχλημένη. Μπορεί να υπάρχουν φωτογραφίες με τον συγκεκριμένο άνθρωπο που λέει, όχι τον βιαστή αλλά τον άλλον που προσκάλεσε στο πάρτι την κοπέλα, δε μπορώ να πω τηλεοπτικά το όνομά του. Επειδή λοιπόν υπάρχουν αυτές οι φωτογραφίες δε σημαίνει ότι αυτός ο άνθρωπος είναι φίλος μου. Το ότι εγώ μπορεί να γνωρίζω κάποιους άλλους ανθρώπους και να έχω βρεθεί σε μια παρέα κοινωνικά δέκα φορές πριν κάποια χρόνια με έναν άνθρωπο και απλά έκατσα να βγάλουμε μια φωτογραφία δε σημαίνει ότι είναι φίλος μου.

Στο instagram του συγκεκριμένου ανθρώπου δεν υπήρχαν μόνο με εμένα φωτογραφίες αλλά με πάρα πολλούς καλλιτέχνες, τραγουδιστές, παρουσιαστές. Ξαφνικά εγώ βρίσκομαι και με χαρακτηρίζουν για "ξέπλυμα βιαστών”. Τι λέτε παιδιά; Φωτογραφία έχω βγάλει και με τον Λιγνάδη και τον Φιλιππίδη, τι σημαίνει αυτό, ότι γνώριζα τα αίσχη τους; Όπως και εσείς όταν πηγαίνετε στα θέατρα.

Ούτε γνώριζα τι αίσχη έκανε ο συγκεκριμένος και τι πάρτι διοργάνωνε ούτε καλέστηκα ποτέ σε κανένα πάρτι. Δε ξέρω τι κάνει ο άλλος όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού του, ούτε ήταν κανένας κολλητός μου φίλος. Τον έχω δει δέκα φορές σε μια κοινή παρέα. Τέλος. Σας παρακαλώ πολύ επειδή οι θέσεις μου είναι ξεκάθαρες, μην συνεχίζετε να το κάνετε αυτό.

Στην τελική υπάρχουν φωτογραφίες και με άλλους, δε καταλαβαίνω για ποιο λόγο χρησιμοποιείται παντού το όνομά μου. Αν αποδειχθεί ότι το έχει κάνει αυτός, να σαπίσει στη φυλακή και αυτός και οι βιαστές. Είμαι πολύ killer με αυτά τα θέματα, ούτε οικογένεια υπολογίζω".

Κατερίνα Καινούργιου | "Με κατηγορούν για ξέπλυμα βιαστών - Δεν γνώριζα τι αίσχη έκανε ο συγκεκριμένος"

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ