Follow us

Ντέμης Νικολαΐδης | Τα δάκρυα συγκίνησης όταν μίλησε για τα παιδιά του, Μελίνα και Γιώργο (βίντεο)

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σε σπάνια συνέντευξη μετά τη δημοσιοποίηση του διαζυγίου με τη Δέσποινα Βανδή.

Ντέμης Νικολαΐδης NDP

Μια σπάνια συνέντευξη παραχώρησε ο Ντέμης Νικολαΐδης, όπως είδαμε μέσα από την εκπομπή Ποιος Είναι Πρωινιάτικα και το ρεπορτάζ που μετέδωσε η Μαρία Αντωνά το πρωί της Πέμπτης 20/1.

Ο γνωστός τέως ποδοσφαιριστής ρωτήθηκε και για την πατρότητα, μιλώντας με πολύ τρυφερά λόγια για τα δύο παιδιά του, Μελίνα και Γιώργο. Μάλιστα, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του, λέγοντας:

Όταν είσαι πατέρας σταματάει το "εγώ". Λες ότι τώρα εξαρτιέσαι από κάτι άλλο και αυτό είναι τα παιδιά σου. Εγώ το ένιωσα μόνο με τα παιδιά μου αυτό, που είμαι αυτόνομος, που θέλω την ελευθερία μου, ότι τελείωσα. Υπάρχουν δύο τύποι ο γιος και η κόρη, που πλέον μπορούν να με κάνουν...

Εγώ είμαι εγωιστής, δεν επιτρέπω να μου αλλάζουν τα συναισθήματα άτομα που δεν αξίζουν. Πρέπει να αξίζουν.Όταν κάνεις παιδιά όμως, σταματάει αυτό. Τρόμαξα λίγο στην αρχή. Δεν έχεις τον έλεχγο του εαυτού σου. Ο γιος μου και η κόρη μου μπορούν να με κάνουν ό,τι θέλουν.

Θυμίζουμε ότι ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Δέσποινα Βανδή γνωστοποίησαν με κοινή τους ανακοίνωση τον χωρισμό τους τον Ιούλιο του 2021. Η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς μετά από 18 χρόνια γάμου (παντρεύτηκαν το 2003) και την απόκτηση των δύο τους παιδιών, Μελίνας και Γιώργου.

Ντέμης Νικολαΐδης | Τα δάκρυα συγκίνησης όταν μίλησε για τα παιδιά του, Μελίνα και Γιώργο (βίντεο)

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ