Follow us

Ευρυδίκη Βαλαβάνη | "Όχι δεν είμαι έγκυος, τρώω και έχω πάρει κιλά. Kαι θα τα χάσω όταν εγώ είμαι έτοιμη"

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απάντησε όσο πιο ευθέως μπορούσε στις φήμες περί εγκυμοσύνης

Ευρυδίκη Βαλαβάνη NDP

Είναι τελικά έγκυος η Ευρυδίκη Βαλαβάνη; Η ίδια έπευσε να αποκαλύψει την αλήθεια μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

"Προχθές ανέβασα μια φωτογραφία από το γυμναστήριο και μετά βρήκα μήνυμα στο instagram που έλεγε "Μπράβο που στην κατάστασή σου γυμνάζεσαι". Επειδή έχω πάρει κάποια παραπάνω κιλά από ότι ήμουν, κάθε μέρα λαμβάνω μηνύματα ότι είμαι έγκυος. Θέλω να πω ότι όλο αυτό εμένα μου προσθέτει ένα τεράστιο βάρος. Έχω μια πίεση και λέω: είμαι 34 ετών, θα προλάβω; Είναι μια πίεση τρομερή, που σου προσθέτει ο άλλος λέγοντας: Πότε, τι, μας το κρύβεις... Όχι παιδιά! Τρώω κι έχω πάρει κιλά. Είναι φυσιολογικό. Και θα τα χάσω όταν εγώ είμαι έτοιμη να τα χάσω. Ο κόσμος μπορεί να σε αγαπάει, αλλά όλο αυτό είναι βάρος που σου προσθέτει" ανέφερε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

"Προσπαθείς να κλείσεις τα μάτια και τα αυτιά. Αυτό το θέμα όμως είναι πολύ λεπτό για μία γυναίκα. Δεν ξέρεις καν αν αυτή η γυναίκα προσπαθεί και δεν τα καταφέρνει. Ή τρώει και έχει πάρει κιλά" συμπλήρωσε, επισημαίνοντας: "Είναι αδιάκριτο, είναι πολύ λεπτό ζήτημα και όσο κι αν αγαπάς τον άλλο είναι καλό να μη δίνεις έξτρα βάρος πάνω σε αυτό".

Δες το βίντεο στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ