Follow us

TikTok viral | Το τραγούδι της 18χρονης Αναστασίας Δημητρά που έγινε επιτυχία πριν καν κυκλοφορήσει

Πώς το TikTok έκανε το κομμάτι της νεαρής τραγουδίστριας viral μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Αναστασία Δημητρα

Μπορεί παλαιότερα ο Τύπος, τα περιοδικά και η τηλεόραση να παρουσίαζαν στο κοινό τα νέα ταλέντα και να έθεταν τα trends που όλοι οφείλουν να γνωρίζουν, πλέον η πλατφόρμα του TikTok έχει τη δύναμη να χαρίσει σε κάποιον άπλετη δημοσιότητα ταχύτατα, σε σημείο που εν μία νυκτί ένα άγνωστο προς το κοινό άτομο να γίνει διάσημο. Αυτό συνέβη και με τη 18χρονη Αναστασία Δημητρά, η οποία πριν ακόμη κυκλοφορήσει επίσημα το πρώτο της τραγούδι, το κομμάτι της ήταν ήδη γνωστό στον κόσμο του διαδικτύου.

Διάβασε επίσης: 10 χρόνια MissBloom | 10 από τα άρθρα που προσέλκυσαν περισσότερο κόσμο (+ άλλα 10 στα οποία επιστρέφουν συχνά)

Σαν ένα trend που ξεκίνησε στη δημοφιλή πλατφόρμα, έτσι και το κομμάτι "Αν δεν είσαι εσύ εδώ, δεν έχω σε ποιον να τα πω...", ήχησε στις καρδιές των Ελλήνων, που αισθάνθηκαν πως η μελωδία κάπως τους συγκίνησε και οι στίχοι τούς αντιπροσώπευαν. Ο πρωτότυπος ήχος, λοιπόν, που κυκλοφόρησε στις 15 Δεκεμβρίου του 2021 από την τραγουδίστρια και συνόδευσε διάφορα βίντεο συνδρομητών, σύμφωνα με τα νούμερα χρησιμοποιήθηκε σχεδόν 14.000 φορές.

TikTok viral | Το τραγούδι της 18χρονης Αναστασίας Δημητρά που έγινε επιτυχία πριν καν κυκλοφορήσει

Μάλιστα, πολλοί ήταν οι Έλληνες celebrities που μπήκαν στον πειρασμό να ανεβάσουν βίντεο με τον συγκεκριμένο ήχο, είτε με τρυφερό περιεχόμενο όπως της Marseaux, είτε με χιουμοριστικό τρόπο, όπως έκανε η Κατερίνα Ζαρίφη.

@ariadmk

#fy #fyp sas agapw 🥺@marseaux.wnc @spyrosn @tzintzeropswmo_mwro

♬ πρωτότυπος ήχος - Anastasia Dimitra

Το κομμάτι "Αμαρτίες", όπως ονομάζεται, έκανε το ντεμπούτο του στο YouTube πριν από δύο ημέρες- με βίντεο κλιπ σε σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου- και ήδη έχει καταφέρει να ξεπεράσει το μισό εκατομμύριο προβολές.

Δες το βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ