Celebrity News | Η Κατερίνα Καινούργιου ξεσπά μέσω Instagram & η Μαρία Τζομπανάκη σε μία εξομολόγηση καρδιάς για τον Ορφέα Αυγουστίδη

Η Βάνα Μπάρμπα δηλώνει: "Ήταν προσβλητική, της έδωσα μία σφαλιάρα και θα το ξαναέκανα", η Πέννυ Μπαλτατζή μιλά για το τέλος της συνεργασίας με την Πέγκυ Ζήνα: "Θίχτηκε η αξιοπρέπειά μου" & οι νέες φωτογραφίες από τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη θυμίζουν ταινία Hollywood.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Οι νέες φωτογραφίες από τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη θυμίζουν ταινία Hollywood

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης εργάζεται πυρετωδώς πάνω στο νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα, "τον Δάσκαλο", το οποίο θα είναι διαθέσιμο στη μικρή οθόνη μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Πριν από μικρό χρονικό διάστημα μάλιστα, ήρθαν κοντά μας νέα ιδιαίτερα πλάνα της νέας σειράς, αλλά και μερικές πληροφορίες για την πλοκή της.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Βάνα Μπάρμπα: "Ήταν προσβλητική, της έδωσα μία σφαλιάρα και θα το ξαναέκανα"

Τη Βάνα Μπάρμπα υποδέχτηκε στην ταράτσα της εκπομπής της "Ανοιχτά" η Αννίτα Πάνια. Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην παρουσιάστρια του OPEN κατά την οποία θέλησε να κάνει μία αποκάλυψη.

Η Βάνα Μπάρμπα μοιράστηκε λοιπόν ότι έχει σηκώσει χέρι σε γυναίκα εξαιτίας της συμπεριφοράς που είχε απέναντί της και στον σύντροφό της: "Έχω δώσει σφαλιάρα σε γυναίκα. Ήταν προσβλητική απέναντί μου. Ήταν πριν γεννήσω την κόρη μου. Πηγαίναμε σε ένα ωραίο μαγαζί και συνοδευόμουν από έναν άνδρα που ήμουν και ερωτευμένη μαζί του. Εκείνη έπεφτε πάνω του, τον έπαιρνε αγκαλιά, έκανε διάφορα για να με ενοχλήσει, έντονα όμως. Μου γύρισε το μάτι εκείνη τη στιγμή και όπως είμαι της δίνω ένα χαστούκι. Και της λέω "Αυτό για να μάθεις να μην ξεπερνάς το μέτρο, Αυτό που κάνεις σου αξίξει".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Μαρία Τζομπανάκη σε μία εξομολόγηση καρδιάς για τον Ορφέα Αυγουστίδη - Η on-air συγκίνηση

Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο πλατό της εκπομπής "Ενώπιος Ενωπίω" ήταν η Μαρία Τζομπανάκη. Η διάσημη ηθοποιός παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 κατά την οποία αναφέρθηκε στον γιο της Ορφέα Αυγουστίδη και τη συνεργασία τους στον επιτυχημένο "Σασμό", αλλά και στη μεταξύ τους τρφερή σχέση".

Αρχικά, σε σχετική ερώτηση, η Μαρία Τζομπανάκη ανέφερε πως η ομορφιά είναι όπλο για το καλλιτεχνικό στερέωμα, μόνο αν το επιλέξεις: "Εξαρτάται το τι θέλει το υποκείμενο που την έχει. Εγώ πιστεύω ότι έχω ένα κάλλος. Το κάλλος απλώνεται, εξελίσσεται. Η ομορφιά όταν ξεκινάς αυτή τη δουλειά που κάνω δεν είναι διαβατήριο. Θα μου πεις γιατί πηγές στα καλλιστεία; Μέγα λάθος. Τότε λοιπόν που πήγα στα καλλιστεία νόμιζα ότι θα αποδείκνυα στους γονείς ότι εγώ μπορώ σταθώ οπουδήποτε θελήσω χωρίς να παρεκκλίνω από τους στόχους μου και τις αρχές της οικογένειας. Το πέτυχα. Δεν με ενδιέφεραν τα λεφτά.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Πέννυ Μπαλτατζή για το τέλος της συνεργασίας με την Πέγκυ Ζήνα: "Θίχτηκε η αξιοπρέπειά μου"

Η Πέννυ Μπαλτατζή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Ποιος είναι πρωινιάτικα" μετά την αποκάλυψη πως περιμένει παιδί. Η ίδια δεν δίστασε να σχολιάστη και την απρόσμενη λήξη της συνεργασίας της με την Πέγκυ Ζήνα, η οποία έκανε εντύπωση πριν από μικρό χρονικό διάστημα.

Αρχικά, η Πέννυ Μπαλτατζή εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενη για το γεγονός ότι θα γίνει για δεύτερη φορά μητέρα: "Από το 2022 περιμένω ειρήνη, υγεία και αγάπη. Περιμένω ακόμα ένα παιδάκι. Είμαι πολύ αισιόδοξη που μετά από όλες αυτές τις ημέρες, γιατί τα Χριστούγεννα πέρασα λίγο δύσκολα. Ήμουν λίγο ματαιωμένη. Ζούμε σε μία σοβινιστική και σεξιστική κοινωνία. Όταν είσαι έγκυος, σε διώχνουν από την δουλειά σου, όταν είσαι γυναίκα νιόπαντρη, λένε αυτή είναι νιόπαντρη θα κάνει παιδί, άστο, για προαγωγή δεν το συζητάμε αν είσαι γυναίκα. Δεν το λέω φεμινιστικά, πιστεύω πολύ στις αξίες του καθενός, απλά θα ήθελα να είναι πιο δίκαια τα πράγματα για όλους".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Κατερίνα Καινούργιου ξεσπά μέσω Instagram: "Πόση τοξικότητα, Θεέ μου! Μίσος, φθόνος, κατάρες"

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει βρεθεί στο στόχαστρο αρκετών σχολίων τις τελευταίες ημέρες, με την παρουσιάστρια να αντιδρά και να ξεσπά και μέσα από τη "Super Κατερίνα”.

Το μεσημέρι της Πέμπτη, η ίδια θέλησε να δείξει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικά από τα μηνύματα που δέχεται, εκ των οποίων με πολύ προσβλητικό τρόπο της επιτίθενται αναφέροντας πως "κάτι ξέρει ο Θεός που δεν σου δίνει παιδιά και άντρα".

"Είναι απογοητευτικό και στενάχωρο να παρατηρείς ότι το ανθρώπινο είδος βγάζει προς τα έξω μια τέτοια αισχρή και "ανθρωποφαγική" πλευρά! Τι κρίμα να λείπει ο σεβασμός, η αγάπη, η διακριτικότητα και η ευγένεια! Πόση τοξικότητα Θεέ μου, μίσος, φθόνος, κατάρες! Πίσω από "άρρωστα" μυαλά ψεύτικων λογαριασμών" έγραψε αρχικά η ίδια σε ένα από τα story της.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Tags