Follow us

Ματίνα Παγώνη | Έξαλλη με την Ανθή Βούλγαρη επειδή της προσέφερε κόλλυβα

"Θα σοβαρευτείτε ή θα σηκωθώ να φύγω; Σε κηδεία πήγα;"

Ανθή Βούλγαρη Ματίνα Παγώνη

Ένα απρόσμενο περιστατικό συνέβη το πρωί της Παρασκευής 21 Ιανουαρίου στο πλατό της ενημερωτικής εκπομπής του Mega, Κοινωνία Ώρα Mega. Ειδικότερα, η Ανθή Βούλγαρη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος υποδέχθηκαν τη Ματίνα Παγώνη προκειμένου να συζητήσουν για όλες τις εξελίξεις της πανδημίας και φυσικά τη μετάλλαξη Όμικρον.

Ανθή Βούλγαρη | Tρώει κόλλυβα για να δυναμώσει από τον κορονοϊό (βίντεο)

Η δημοσιογράφος που πρόσφατα νόσησε με τον ιό και όπως είχε αποκαλύψει άρχισε να τρώει κόλλυβα για πρωινό (τρόφιμο που χαρακτήρισε τονωτικό και όπως είπε της δίνει ενέργεια), αποφάσισε να προσφέρει και στην καλεσμένη τους το "superfood".

Ωστόσο, εκείνη δεν φάνηκε να το βρίσκει πολύ καλόγουστο αστείο ενώ όπως διευκρίνισε είναι προληπτική:

Καλά, πλάκα κάνετε πρωί πρωί; Κυρία Βούλγαρη μην έρθετε προς τα εδώ, εγώ είμαι προληπτική, δεν μπορώ πρωί πρωί κόλλυβα. Σας παρακαλώ! Αν είναι δυνατόν τώρα! Κ. Χασαπόπουλε θα σοβαρευτούμε εδώ πέρα; Συγγνώμη, ήρθα πρωί πρωί για να μου δώσετε κόλλυβα; Σας παρακαλώ.

Θα σοβαρευτείτε ή θα σηκωθώ να φύγω; Κανονίστε. Παρενέργειες της COVID είναι αυτές; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Μη με εκνευρίζετε τώρα! Είμαι προληπτική, δεν μπορώ αυτά τα πράγματα! Σε κηδεία πήγα;"

Ματίνα Παγώνη | Έξαλλη με την Ανθή Βούλγαρη επειδή της προσέφερε κόλλυβα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ