Follow us

Δικηγόρος Μαρίας Δεληθανάση | "Ο Κώστας Δόξας καθυστερεί συστηματικά τη διατροφή από τον Ιούλιο του 2021"

"Η εντολέας μου δεν έχει βγει ποτέ στα κανάλια, είναι λυπηρό να λέει κανείς ότι προσπαθεί να πάρει δημοσιότητα για να βγάλει χρήματα, όταν μέχρι και τον Οκτώβριο του 2021 ήταν άνεργη".

Μαρία Δεληθανάση NDP

Τη δικηγόρο της Μαρίας Δεληθανάση, πρώην συζύγου του Κώστα Δόξα, φιλοξένησαν στην εκπομπή Mega Καλημέρα το πρωί της Παρασκευής 21/1. Λίγο αφότου έγινε γνωστή η σύλληψη του τραγουδιστή στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Τετάρτης 19/1, η νομικός Άρτεμις Διαλυνά, είπε:

Κώστας Δόξας | Συνελήφθη ο τραγουδιστής

"Έχει εκδοθεί δικαστική απόφαση που λέει ότι κάθε πρώτη του μηνός θα πρέπει να καταβάλλεται από τον κ. Δόξα ένα ποσό για να διατεθεί για τα έξοδα του παιδιού. Και δεν είχε καταβληθεί.

Η καταβολή έγινε 19/01, σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα. Εκ των υστέρων με ενημέρωσε η πελάτισσά μου, ότι η καταβολή του τελευταίου κομματιού της διατροφής πρέπει να έγινε ενώσω ήταν στο τμήμα ο πρώην σύζυγός της.

Έχει γίνει μήνυση και κατά της πελάτισσάς μου, αυτές οι μηνύσεις γίνονται χάριν εντυπωσιασμού. Η κ. Δεληθανάση έχει τις καταθέσεις που δείχνουν 19/01 και οι δύο, προφανώς έγιναν σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα. Η μήνυση κατατέθηκε στις 17/01, μέχρι τότε δεν είχε γίνει καμία καταβολή. Στις 10/01 του είχε στείλει μήνυμα και του είχε πει να καταβάλει την οφειλόμενη διατροφή. Είχε εξαντλήσει όλα τα προηγούμενα στάδια ενημέρωσης και συζήτησης.

Ο κ. Δόξας όλο το 2020 κατέβαλε κανονικά την πρώτη διατροφή στον χρόνο της, που ήταν κατά 200 ευρώ προσαυξημένη. Όταν δεν κινείτο κουνούπι, και δεν είχε πληγεί μόνο το δικό του επάγγελμα, αλλά όλου του κόσμου.

Από τον Ιούλιο του 2021 συστηματικά καθυστερεί την καταβολή της διατροφής. Τον Σεπτέμβριο του 2021 έκανε 4 εμφανίσεις σε τρία διαφορετικά μαγαζιά, που έχει δηλώσει τα έσοδά του, και είναι πενταπλάσια από αυτά που βγάζει μηνιαίως η κυρία Δεληθανάση.

Είχε ειπωθεί στο δικαστήριο από την πλευρά του κ. Δόξα ότι θα έκλειναν τα μαγαζιά ως επιχείρημα, και το δικαστήριο έβγαλε την απόφαση, άρα αυτό το έχει συνυπολογισμένο. Η τελευταία καταβολή της δόσης έγινε εξαιτίας της μήνυσης, την ώρα που ο κ. Δόξας ήταν στο αστυνομικό τμήμα. Μπορώ να δείξω και τα καταθετήρια, υπάρχουν δεδομένα. Το αίτημά του για μείωση της διατροφής είχε γίνει δεκτό, αλλά όχι στο ποσό που επιθυμούσε εκείνος. Κανένας δεν έχει διερωτηθεί πώς ζει στην καθημερινότητά της η συγκεκριμένη γυναίκα με το παιδί.

Ειπώθηκε κάποια στιγμή ότι η σύλληψη έλαβε χώρα μπροστά στο παιδί. Αυτό δεν ανταποκρίνεται ούτε στο ελάχιστο στην πραγματικότητα. Το παιδί το παρέλαβε η γιαγιά και ανέβηκαν σπίτι. Δεν κατάλαβαν ποτέ πότε έγινε η σύλληψη. Η εντολέας μου δεν έχει βγει ποτέ στα κανάλια, είναι λυπηρό να λέει κανείς ότι προσπαθεί να πάρει δημοσιότητα για να βγάλει χρήματα, όταν μέχρι και τον Οκτώβριο του 2021 ήταν άνεργη.

Δικηγόρος Μαρίας Δεληθανάση | "Ο Κώστας Δόξας καθυστερεί συστηματικά τη διατροφή από τον Ιούλιο του 2021"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ