Follow us

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου | Τα Playmate, το My Style Rocks και η μάχη με τον καρκίνο

Η συμμετοχή σε διαγωνισμό ομορφιάς και το εντυπωσιακό διαμέρισμα της παίκτριας του Survivor.

MissBloom TEAM
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Μπορεί πλέον η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να βρίσκεται καθημερινά σχεδόν στις οθόνες μας λόγω της συμμετοχής της στο Survivor, ωστόσο άλλο ήταν το παιχνίδι μέσα από το οποίο την γνωρίσαμε.

Ο λόγος για το "My Style Rocks" που μεταδόθηκε επίσης από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ με παρουσιάστρια την Κατερίνα Στικούδη, πριν από δύο σεζόν.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Και στο show μόδας δεν άργησε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον κυρίως λόγω του χαρακτήρα της.

Μεγαλωμένη στην Αθήνα, σπούδασε κομμωτική και μακιγιάζ. Λίγο πριν γίνει εκκρηκτική ξανθιά, αποφάσισε να πάρει μέρος στον διαγωνισμό "Playmate" στα 21 της χρόνια.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου | Τα Playmate, το My Style Rocks και η μάχη με τον καρκίνο

Ωστόσο, ο χώρος του μόντελινγκ δεν την αντιπροσώπευε και αποφάσισε να αλλάξει πορεία, ασχολούμενη με το σχέδιο κοσμημάτων. Μερικά χρόνια μετά, στα 28 της, ήρθε αντιμέτωπη με μία πολύ σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της, όταν διαγνώστηκε με λέμφωμα Hodgkin στο τρίτο στάδιο.

Σε συνέντευξή της στο bestrong.org.gr είχε πει σχετικά:

"Όταν έπεσαν τα μαλλιά μου μια σκέψη ήταν να κυκλοφορώ με περούκα. Τελικά δεν το έκανα. Αναρωτιόμουν γιατί να κάνω κάτι τέτοιο, δεν χρειάζεται να καλύψω κάτι. Βαφόμουν και έβγαινα έξω. Ακόμη και όταν μου είχε μείνει μόνο μία βλεφαρίδα την έβαφα και αυτήν. Εγώ αισθανόμουν όμορφη και αυτό ήταν αρκετό. Σήμερα απολαμβάνω την κάθε μου στιγμή, αφού αξιολογώ τις προτεραιότητές μου με εντελώς διαφορετικό τρόπο απ’ ότι παλιότερα. Κατάλαβα ότι η ζωή είναι μικρή και πρέπει να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρά μας".

Μέρος είχε πάρει και στο My Style Rocks, με coach τον Τριαντάφυλλο

Κατα καιρούς, μέσα από το προφίλ της στο Instagram, μας έχει δείξει και μερικά πλάνα από το σπίτι της, όπως τα παρακάτω:

Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ