Follow us

Celebrity News | Ζαμπέτογλου - Αναγνωστόπουλος μιλούν για τον τσακωμό τους & ο Θεοφάνους "σπάει" με την ερμηνεία της Βανδή

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου στο DWTS & οι ατάκες "φωτιά" της Βίκυς Καγιά περί αντικατάστασης, το ζευγάρι που αποχώρησε οικειοθελώς από το show μια ανάσα από τον ημιτελικό & η εμφάνιση του Άγγελου Μπράτη που μάγεψε κάνοντας σπαγγάτο.

MissBloom TEAM
yupiii collage

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου στο DWTS & οι ατάκες "φωτιά" της Βίκυς Καγιά περί αντικατάστασης

Loading...

Σε ρυθμούς Shakira απέδειξε τις χορευτικές ικανότητες το βράδυ της Παρασκευής η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. Το top model και κριτής του GNTM βρέθηκε στο σόου χορού και μάγεψε το ballroom με το χορό της.

Φορώντας ένα κορμάκι σε ασημί αποχρώσεις και γεμάτο με κρόσια, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου εντυπωσίασε με το καλλίγραμμο κορμί της τόσο τους κριτές όσο και την Βίκυ Καγιά. Μετά το τέλος της εμφάνισης η παρουσιάστρια δεν δίστασε να πετάξει ατάκες-φωτιά με το άφθονο χιούμορ που τη διακρίνει προς την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου αναφερόμενη φυσικά στο GNTM.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

DWTS | Η απόλυτη ανατροπή! Το ζευγάρι που αποχώρησε οικειοθελώς από το show μια ανάσα από τον ημιτελικό

Celebrity News | Ζαμπέτογλου - Αναγνωστόπουλος μιλούν για τον τσακωμό τους &  ο Θεοφάνους "σπάει" με την ερμηνεία της Βανδή

Το δέκατο τρίτο live του "Dancing with the Stars" τα είχε όλα. Μουσική, χορός, glitter, συναισθήματα γέμισαν για ένα ακόμα βράδυ το παρκέ, τους τηλεθεατές και τους συμμετέχοντες του φιλανθρωπικού show χορού στο STAR. Το τηλεοπτικό κοινό, εκτός από το να χορεύει και να διασκεδάζει, ψήφισε το αγαπημένο του ζευγάρι, που ήθελε να παραμείνει στο διαγωνισμό και μαζί με την ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

DWTS | Μάγεψε ο Άγγελος Μπράτης κάνοντας σπαγγάτο στο ballroom - Δείτε την εμφάνισή του

Με μουσική υπόκρουση τον George Michael ο Άγγελος Μπράτης, αν και τραυματισμένος, σάρωσε στη σκηνή του DWTS και έδωσε τον καλύτερό του εαυτό στο ballroom.

Με ένα mix χορών σαν άλλος σταρ του Χόλυγουντ o διάσημος σχεδιαστής έχοντας τις τέσσερις έμπειρες χορεύτριες του σόου στο πλευρό του εντυπωσίασε κάνοντας διάφορες χορευτικές φιγούρες στη σκηνή. Κάνοντας ρόδα και σπαγγάτο ο Άγγελος Μπράτης άφησε άφωνους τους κριτές και τη Βίκυ Καγιά που του χάρισαν το πιο θερμό τους χειροκρότημα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ένα τραγούδι ακόμα | "Έσπασε" ο Γιώργος Θεοφάνους με την ερμηνεία της Δέσποινας Βανδή

Δέσποινα Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή ήταν η λαμπερή καλεσμένη του Γιώργου Θεοφάνους στην εκπομπή "Ένα τραγούδι ακόμα". Η super star ερμήνευσε δικές της αγαπημένες επιτυχίες αλλά και άλλων καλλιτεχνών. Κατά τη διάρκεια, ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης και παρουσιαστής δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Νάνσυ Ζαμπέτογλου & Θανάσης Αναγνωστόπουλος: "Τσακωθήκαμε για το περιοδικό, κάναμε λάθη"

Νάνσυ Ζαμπέτογλου - Θανάσης Αναγνωστόπουλος

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος ήταν καλεσμένοι του Θέμη Γεωργαντά στο πλατό της εκπομπής "After Dark". Οι παρουσιαστές της κρατικής τηλέορασης παραχώρησαν μία συνέντευξη στον παρουσιαστή του OPEN κατά την οποία μίλησαν για το νέο τηλεοπτικό σπίτι αλλά και για τη χρόνια συνεργασία τους.

Τους πίεσε η αλλαγή τηλεοπτικής στέγης; Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος απάντησε πάνω σε αυτό: "Δεν μας άγχωσε, μία αγωνία την είχαμε γιατί είναι ζωντανό. Η Νάνσυ είχε άγχος την πρώτη εβδομάδα αλλά έφυγε". Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με τη σειρά της, σχολίασε: "Στην ΕΡΤ έχεις να διαχειριστείς και αλλά πράγματα, μας έπεσε ο θάνατος του Μίκη Θεοδωράκη, η κακοκαιρία, είχαμε συνδέσεις. Μπήκαμε αμέσως στα βαθιά. Θα μπορούσε να υπάρξει θέμα, ευτυχώς το ενημερωτικό κομμάτι της ΕΡΤ είναι πολύ δυνατό".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ