Follow us

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στη Ναταλία Γερμανού | Αποκάλυψε το παρασκήνιο της συνέντευξης με την 24χρονη Γεωργία (βίντεο)

"Η Γεωργία είναι ένα κυνηγημένο πλάσμα": Όσα είπε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στο "Καλύτερα Δε Γίνεται".

MissBloom TEAM
Μάκης Τριανταφυλλόπουλος Glomex Alpha

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, "Καλύτερα δεν Γίνεται" φιλοξενήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 22 Ιανουαρίου ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος. Η παρουσιάστρια είχε φροντίσει να προλογίσει την παρουσία του στο πλατό της εκπομπής με μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Twitter.

Φυσικά οι δυο τους συζήτησαν για το θέμα που απασχολεί κατά κόρον τα ελληνικά media την τελευταία εβδομάδα, την υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα. Πρόκειται για την 24χρονη κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου μετά από πρωτοχρονιάτικο πάρτι. Θυμίζουμε ότι η νεαρή γυναίκα παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και το zougla.gr.

Μεταξύ άλλων, είπε για το παρασκήνιο της συνέντευξής τους:

Μίλησε με τη Γεωργία, μετά ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα στο Facebook, πήρα το αυτοκίνητο και έφυγα, πήγα Θεσσαλονίκη χωρίς να ξέρω τι θα συναντήσω.

Βρήκα ένα αρνί. Συγκλονίστηκα. Μπορεί να είναι 24 ετών, αλλά είναι ένα αρνί. Βρήκα ένα παιδάκι, άβγαλτο, απονήρευτο, εγκαταλελειμμένο, ορφανό, ο σύντροφός της έχει πεθάνει από καρκόνο και έχει και έναν αδερφό και μια αδερφή ετεροθαλή που δεν έχουν επαφή και διεκδικούν το σπίτι που μένει. Είναι ένα κυνηγημένο πλάσμα ".

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στη Ναταλία Γερμανού | Όσα αποκάλυψε για το παρασκήνιο της συνέντευξης με την 24χρονη Γεωργία

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ