Follow us

Θάλεια Ματίκα | Ο λόγος που απείλησε με διαζύγιο τον Τάσο Ιορδανίδη (βίντεο)

Η αποκάλυψη του ηθοποιού.

MissBloom TEAM
Ιορδανίδης Ματίκα NDP

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο Τάσος Ιορδανίδης στο "Καλύτερα Δε Γίνεται" και τη Ναταλία Αργυράκη.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική του ζωή, τη συνεργασία του στο θέατρο με τη σύζυγό του Θάλεια Ματίκα, τη μάχη του με την κατάθλιψη, αλλά και τους λόγους που αποφάσισε να αδυνατίσει.

Απογοητεύτηκα πολλές φορές και μάλιστα ένας από τους λόγους για τους οποίους πήρα την απόφαση να αδυνατίσω, μπορεί να μην ήταν η τηλεοπτική παρουσία, αλλά το γεγονός ότι είχα αφήσει τόσο πολύ τον εαυτό μου από τις απογοητεύσεις. Είχα αφήσει τόσο πολύ τον εαυτό μου στο να χαίρεται τις απολαύσεις της ζωής, οι οποίες όμως έρχονταν από μια κατάθλιψη την οποία δεν την είχα ιατρικά διαπιστώσει.

Πολλές φορές και με το άγχος μιας οικογένειας, πάνω σε αυτή την κατάθλιψη μού βγήκε η αντίδραση πως "όχι, πρέπει να αντιδράσεις και να παλέψεις". Η Θάλεια με απείλησε, χαριτολογώντας το λέω γιατί δεν ισχύει απολύτως, μέχρι και με διαζύγιο. Μου είπε "μαζέψου, οφείλεις να με σεβαστείς." Δεν τη σεβάστηκα. Νομίζω ότι μας έχει βγει σε καλό.

Αν πουν κάτι αρνητικό για τη Θάλεια, θα με πειράξει περισσότερο. Όταν πουν κάτι για τον άνθρωπό σου πρέπει να διατηρήσεις μια ψυχραιμία, εκεί είναι που μπαίνω μπροστά εγώ".

Θάλεια Ματίκα | Ο λόγος που απείλησε με διαζύγιο τον Τάσο Ιορδανίδη (βίντεο)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ